Huis > H > Hoe Kom Ik In Contact Met Groupon?

Hoe kom ik in contact met Groupon?

Indien jouw oorspronkelijke betalingswijze geannuleerd, vervallen of anderszins veranderd is, dien je het klantenservice team onmiddellijk te informeren onder [email protected].

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in contact met Prime video?

Prime Video kan worden bereikt door te bellen.

En nog een vraag, kan je een groupon annuleren?

Heb je geen data gekozen bij de aankoop van de groupon? Dan heb je 14 dagen na aankoop om contact met ons op te nemen om de aankoop te annuleren, mits de groupon niet ingewisseld is. Op alle groupons (tenzij anders gespecificeerd in de dealvoorwaarden) is de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen van toepassing. Hoe gebruik je een Groupon? Wie koopt, koopt een voucher (= tegoedbon) die men bij de verkoper kan inwisselen voor aankoop van een product of dienst. Betalen moet men echter aan degene die de coupon uitgeeft (Groupon) en die een contract heeft met de verkoper van het product of de dienst.

Bovendien, waar vind ik mijn groupon credits?

Als je een Groupon account hebt, kun je je Groupon credits vinden door in te loggen op je account en naar je accountinstellingen te gaan. Zodra je in je accountinstellingen bent, zie je een sectie genaamd "Groupon Credits". Je Groupon credits staan in deze sectie. Hoe lang duurt levering Groupon? Groupon levering duurt een paar dagen tot een week.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik contact opnemen met Amazon?

Amazon heeft een telefoonnummer.

Waarom is Groupon zo goedkoop?

Groupon is een Amerikaanse e-commercebedrijf dat dagelijkse aanbiedingen aanbiedt voor lokale bedrijven in 44 landen. Het bedrijf heeft een uniek businessmodel, waarbij bedrijven een kortingsbon aanbieden voor een bepaald aantal producten of diensten, met een minimale aankoopvereiste. Deze aanbiedingen worden vervolgens gepromoot op de Groupon-website en via e-mail naar abonnees. Als genoeg mensen de aanbieding kopen, wordt de aanbieding geactiveerd en ontvangen alle klanten de kortingsbon. Als er onvoldoende klanten zijn, wordt de aanbieding geannuleerd.
Groupon maakt geld door een commissie te heffen op de verkopen van elke aanbieding. Deze commissie is gewoonlijk 50%, maar kan oplopen tot 70% voor sommige aanbiedingen. Aangezien het bedrijf een grote hoeveelheid aanbiedingen heeft, is het in staat om scherpe kortingen te bieden en toch winst te maken. Dienovereenkomstig, wat kost het om op groupon te adverteren? Het kost ongeveer 9 cent per klik om op Groupon te adverteren. Dit is een PPC-tarief (pay-per-click). PPC is een manier van online adverteren waarbij adverteerders alleen betalen wanneer een gebruiker op hun advertentie klikt.

Door Brannon Lovingood

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt sharing is caring bij Social Deal? :: Hoe werkt Groupon voucher?
Handige links