Huis > H > Hoe Kom Ik In Contact Met Apple?

Hoe kom ik in contact met Apple?

Om je bestelling te wijzigen, te volgen of te retourneren, of om je accountgegevens bij te werken, ga je naar de bestelstatuspagina. Voor alle overige zaken kun je contact opnemen met de Apple Store-klantenservice via telefoonnummer 0800 0200 570. We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Is AppleCare+ gratis?

Wat kost AppleCare? De kosten hier voor liggen tussen de 29 en 249 euro. (Technisch gezien is er een AppleCare-product van ruim 20.000 euro, maar dat is niet bedoeld voor consumenten.) De prijs is afhankelijk van het product waarvoor je AppleCare wilt afsluiten. Wat vergoed AppleCare? AppleCare+ voor iPhone is een verzekering waarmee je tot twee jaar lang recht hebt op deskundige ondersteuning1 en gedekt bent tegen hardwarereparaties,2 inclusief elke 12 maanden maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, elk met een eigen risico van € 29 bij schade aan het display of het glas aan de

Heeft mijn telefoon AppleCare?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het merk en model van uw telefoon, evenals wanneer en waar u deze hebt gekocht. U kunt echter de garantiestatus van uw Apple-apparaat controleren door deze stappen te volgen:
1. Ga naar de webpagina van Apple over de garantiestatus.
2. 2. Voer het serienummer of de IMEI van uw apparaat in.
3. 3. Selecteer uw toestel in het keuzemenu.
4. 4. Klik op de knop "Garantiestatus controleren".
Hiermee krijgt u informatie over de garantiedekking van uw apparaat, inclusief of het al dan niet door AppleCare wordt gedekt. Kan je Apple mailen? Ja, je kunt Apple mailen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe mail ik Apple?

Een e-mailaccount automatisch configureren

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
  2. Tik op 'Nieuwe account' en selecteer uw e-mailaanbieder.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Als u 'Volgende' ziet, tikt u op hierop en wacht u tot Mail uw account verifieert.
  5. Als u 'Bewaar' ziet, tikt u hierop.
Waarom kan ik geen AppleCare kopen? Een AppleCare-abonnement op uw apparaat kopen

Open Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Ga naar 'Algemeen' > 'Info'. Tik op 'AppleCare+-dekking beschikbaar'. Als u 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleert u of uw apparaat in aanmerking komt.

Je kunt ook vragen wat kost een verzekering voor een iphone?

Toestelverzekering. Je kunt je iPhone vaak ook verzekeren via je mobiele provider. Vaak betaal je een vast bedrag bovenop je normale maandelijkse kosten. Reken op tussen de 10 en 15 euro per maand. Trouwens, hoe duur is apple arcade? Apple Arcade kost €4,99 per maand. Je kunt een gratis proefperiode van een week krijgen.

Hoeveel kost AppleCare MacBook pro?

AppleCare voor de MacBook Pro kost 129 euro. Dit is inclusief BTW en eventuele verzendkosten.

Door Rosa Moots

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet je of je een refurbished iPhone hebt? :: Can you get Apple on Windows?
Handige links