Huis > H > Hoe Zet Je Een Presentatie In Word?

Hoe zet je een presentatie in Word?

Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op de pijl naast Object en selecteer Object. Klik op het tabblad Bestand gebruiken en blader naar de locatie van uw presentatie. Selecteer Koppelen aan bestand of Als pictogram weergeven en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe maak je van een powerpoint een word document mac?

Klik op het menu Indeling en selecteer Word-document (. docx). Klik op Opslaan. De PowerPoint-presentatie is nu opgeslagen als een Microsoft Word-document. Bovendien, hoe presenteer je een pdf? Kies Bestand > Eigenschappen. Klik op Weergave bij openen in het dialoogvenster Documenteigenschappen. Selecteer de gewenste opties en klik op OK. U moet het bestand opslaan en opnieuw openen om de effecten te kunnen zien.

Hoe maak je PowerPoint PDF?

De beste manier om een PowerPoint PDF te maken is door de Exportfunctie in PowerPoint te gebruiken. Hiermee kunt u het formaat opgeven waarin u het bestand wilt exporteren, en u kunt PDF kiezen uit de lijst met opties. Hoe zet je een PDF in een PowerPoint? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF in een PowerPoint te plaatsen. Eén manier is om de PDF als object in te voegen. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op Object. In het dialoogvenster Object invoegen selecteert u Maken uit bestand en bladert u naar het PDF-bestand dat u wilt invoegen. Een andere manier is de PDF in te voegen als een afbeelding. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op Afbeeldingen. In het dialoogvenster Afbeelding invoegen bladert u naar het PDF-bestand dat u wilt invoegen.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe deel je een presentatie in teams?

In Microsoft Teams kunt u tijdens een vergadering uw bureaublad, een specifieke app, een presentatie of een bestand weergeven.

  1. Selecteer Inhoud delen.
  2. Selecteer wat u wilt delen:
  3. Nadat u hebt geselecteerd wat u wilt weergeven, wordt wat u deelt door een rode rand omringd.
Hoe enkel notities Afdrukken Powerpoint? Klik op Bestand > Afdrukken. Kies onder Printerde gewenste printer. Selecteer onder Instellingen de pijl-omlaag naast Dia's op een volledige pagina en selecteer onder Afdrukweergave de optie Notitiepagina's. Klik op Afdrukken.

Dit in overweging nemend, hoe zet je een pdf in word gratis?

Met de online Adobe Acrobat-tool kun je snel en eenvoudig een PDF converteren naar een Word-document. Sleep je PDF naar het vak en download het geconverteerde Word-bestand. Trouwens, hoe maak je een pdf-bestand? Om een pdf-bestand te maken, kunt u verschillende softwarepakketten gebruiken, zoals Adobe Acrobat, Nitro PDF of PrimoPDF. Als u Adobe Acrobat gebruikt, moet u eerst een document maken in een tekstverwerker, zoals Microsoft Word, en vervolgens het document opslaan als een pdf-bestand. Nitro PDF en PrimoPDF bieden beide een gratis programma om direct vanaf uw computer een pdf-bestand te maken.

Wat dit betreft, hoe krijg je 1 pagina liggend in word?

Als je een pagina in word wilt opmaken, kun je de pagina-instellingen aanpassen in het tabblad 'Pagina-instellingen'. Je kunt hier de marges, de oriëntatie en de papiergrootte aanpassen. Als je de pagina wilt opmaken volgens een bepaald layout, kun je een sjabloon gebruiken of een pagina-layout maken in het tabblad 'Lay-out'.

Door Herwick

Vergelijkbare artikelen

Wat is de en functie Excel? :: Wat moet er in een hand-out?
Handige links