Huis > W > Wat Is De En Functie Excel?

Wat is de en functie Excel?

Technische gegevens. De functie EN resulteert in WAAR als het resultaat van alle argumenten WAAR is en resulteert in ONWAAR als het resultaat van een of meer argumenten ONWAAR is. De functie EN wordt vaak gebruikt om andere functies die logische tests uitvoeren uit te breiden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, wat als functie excel?

De functie ALS is een van de meest gebruikte functies in Excel, waarmee u logische vergelijkingen kunt maken tussen een waarde en wat u zou verwachten. Een ALS-instructie kan dus twee resultaten hebben. Het eerste resultaat is als de vergelijking Waar is, het tweede is als de vergelijking Onwaar is. Wat is tot en met in Excel? Standaard wordt in Microsoft Excel het verwijzingstype A1 gebruikt. Hierbij worden kolommen aangeduid met letters (A tot en met XFD voor in totaal 16.384 kolommen) en rijen met nummers (1 tot en met 1.048.576). Deze letters en cijfers worden rij- en kolomkoppen genoemd.

Hoeveel rijen zijn er in Excel?

Er zijn 1.048.576 rijen in een Excel-spreadsheet. Dit in overweging nemend, wat is het plusteken in excel? Het plusteken in excel is een wiskundige operator die twee getallen bij elkaar optelt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe Excel bestand alleen lezen beveiligen?

Opslaan als alleen-lezen

  1. Klik op de Microsoft Office-knop. en klik vervolgens op Opslaan, of op Opslaan als als u het document eerder hebt opgeslagen.
  2. Klik op Extra.
  3. Klik op Algemene opties.
  4. Schakel het selectievakje Alleen-lezen aanbevolen in.
  5. Klik op OK.
  6. Sla het document op.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een werkblad beveiligen en vergrendelen? Als u de structuur van uw werkmap wilt beschermen, voert u de volgende stappen uit:
  1. Klik op Controleren > Werkmap beveiligen.
  2. Voer in het vak Wachtwoord uw wachtwoord in.
  3. Selecteer OK,voer het wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en selecteer ok opnieuw.

Kan cel niet selecteren Excel?

Ga als volgt te werk om bepaalde cellen in een Excel-werkblad niet meer te selecteren.

  1. Klik op het knop in de linkerbovenhoek van het werkblad om alle cellen te selecteren.
  2. In de Cellen opmaken dialoogvenster, ga naar het Bescherming tab, verwijder het vinkje Vergrendeld vak en klik vervolgens op het OK knop.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten? Om er zeker van te zijn dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten, kunt u de optie 'Formules weergeven' in het tabblad 'Weergave' inschakelen.

Dienovereenkomstig, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

De optie voor 'voorwaardelijke opmaak' vind je onder het tabblad 'opmaak' in de 'ribbon' van Excel. Als je klikt op 'voorwaardelijke opmaak' zie je alle opties voor voorwaardelijke opmaak in een dialoogvenster.

Door Kinny

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is Excel? :: Hoe zet je een presentatie in Word?
Handige links