Huis > K > Kan Je Hbo Max Altijd Opzeggen?

Kan je HBO Max altijd opzeggen?

Open de HBO Max-app en tik op het profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet). Kun je niet inloggen? Tik op het icoon Instellingen (linksboven) en dan op Abonnement. Tik op Abonnement beheren en dan op Wisselen van abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Is HBO Maandelijks opzegbaar?

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Dienovereenkomstig, hoeveel profielen hbo max? Je kunt op je account maximaal vijf profielen aanmaken voor de kids en volwassenen in je directe familie of huishouden. Profielen helpen je bij te houden wat je al hebt bekeken (Verder kijken) en wat je nog wilt bekijken (Mijn lijst).

Dienovereenkomstig, hoe werkt hbo max?

HBO Max is een streamingdienst die gebruikers toegang biedt tot een breed scala aan programma's, waaronder originele series, films en documentaires. De dienst is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder Roku, Amazon Fire TV en Apple TV. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode, waarmee ze voor een beperkte tijd toegang krijgen tot de dienst. Na de gratis proefperiode kunnen gebruikers ervoor kiezen om zich maandelijks of jaarlijks op de dienst te abonneren. Wat kost HBO Max per maand? HBO Max kost $14,99 per maand.

Gerelateerde artikelen

Kun je Netflix ieder moment opzeggen?

Je kunt niet annuleren via de app. Je wordt nog steeds doorgestuurd naar de webversie van de streamingdienst als je daarin naar je account gaat. Je zit een paar weken aan het abonnement vast als de dienst maandelijks wordt opgezegd. Op elk moment kunt u uw lidmaatschap verlengen.

Is HBO hetzelfde als HBO Max?

HBO Max omvat alle HBO-programmas, originele programmering (Max Originals), een verzameling aangekochte series en films, en inhoud van WarnerMedias merken en bibliotheken, waaronder Warner Bros., New Line Cinema, DC, CNN, Turner, Looney Tunes en meer. Kan je Game of Thrones op HBO Max kijken? Game of Thrones streamen op HBO Max

Wie Game of Thrones (legaal) wilde kijken, kon dat doen via Ziggo. HBO werd dan als extra zender aangeboden. Nu is Game of Thrones te kijken bij de nieuwe streamingdienst HBO Max en kun je ook op je iPhone of iPad lekker genieten.

Wat bied HBO Max?

HBO Max

Wat kun je allemaal zien?

  • Game of Thrones.
  • The Sopranos.
  • Westworld.
  • Watchmen.
  • Band of Brothers.
  • Friends.
  • Sex and the City.
  • Succession.
Waarom HBO Max nemen? HBO Max is een streamingdienst van HBO die in mei 2020 in de Verenigde Staten is gelanceerd. De dienst bevat alle content die op HBO te zien is, plus een aantal extra's. HBO Max is de enige plek waar je alle seizoenen van Friends kunt bekijken, en het aanbod van films en shows is verder uitgebreid met titels van Warner Bros., DC, Cartoon Network, TNT, TBS en HBO.

Mensen vragen ook: hoe krijg je hbo max?

Er zijn twee manieren om HBO Max te krijgen. Als je al een HBO-abonnement hebt, kun je gewoon inloggen op de HBO Max-website of app met je huidige HBO-accountgegevens. Als je geen HBO-abonnement hebt, kun je HBO Max abonneren door op de website of app te klikken en je gegevens in te vullen.

Door Delp Logel

Vergelijkbare artikelen

Wat gaat HBO Max kosten? :: Hoe aanmelden HBO Max?
Handige links