Huis > W > Wat Kost Hbo Bij Ziggo?

Wat kost HBO Bij Ziggo?

Ziggo Movies & series (HBO)

Via dit abonnement kunnen alleen abonnee's van Ziggo de content van HBO kijken. De kosten zijn 11,95 euro per maand. Mocht je naast Ziggo ook Vodafone hebben, dan kun je Ziggo Movies & series gratis aan laten zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Mensen vragen ook: wat kost een hbo abonnement?

HBO (en HBO Max)

Dat abonnement kost maandelijks 11,95 euro, de duurste in dit rijtje. Daar krijg je wel top content voor terug.
Dus, waar kan ik hbo max kijken? HBO Max kijken op je iPhone, iPad en Apple TV

Andere streamingdiensten die aan de TV-app te koppelen zijn, zijn Disney+ en Discovery+. Andere apparaten waar de app beschikbaar voor komt, zijn spelcomputers (Xbox en PlayStation), smart-tv's (Samsung, LG en Android TV) en Google Chromecast.

Je kunt ook vragen kan je hbo in nederland kijken?

Ja, je kunt HBO kijken in Nederland. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is een abonnement nemen op HBO Nederland, een streamingdienst die HBO-inhoud aanbiedt. Een andere manier is een abonnement nemen op een Nederlandse tv-aanbieder die HBO aanbiedt als onderdeel van hun zenderaanbod. Ten slotte kunt u HBO-content op aanvraag kopen via een aantal verschillende online aanbieders. Trouwens, hoe kan ik naar hbo kijken? Er zijn een paar manieren om HBO te kijken. Eén manier is een abonnement nemen op HBO Now. Dit geeft u toegang tot de streaming inhoud van HBO op uw computer, telefoon of tablet. Een andere manier is om HBO toe te voegen aan uw bestaande kabel- of satelliettelevisiepakket. Dit geeft u toegang tot de lineaire kanalen van HBO en de inhoud op aanvraag. Tot slot kunt u de inhoud van HBO ook kopen of huren via digitale verkooppunten zoals Amazon, iTunes of Google Play.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Vervolgens, hoe krijg ik hbo op mijn tv ziggo?

On demand film of serie kijken

  1. a. Download de gratis Ziggo GO app.
  2. b. Start de Ziggo GO app op en druk linksboven op de drie liggende streepjes.
  3. c. Kies in het menu voor Movies & Series XL.
  4. d. Bovenin het scherm kun je een keuze maken uit de categoriën Series, Movies, HBO Series, HBO Movies en Kids.
  5. e.
Men kan zich ook afvragen: waar vind ik hbo max ziggo? Er is voor HBO max geen app of kanaal beschikbaar. Dit is een streamingdienst die buiten Ziggo om gaat.

Wat is HBO Bij Ziggo?

HBO is een Amerikaanse film en serie producent. In Nederland zijn de films en series van HBO exclusief te bekijken door abonnees met een Ziggo televisie abonnement. HBO is exclusief te zien bij Ziggo. Is HBO Max Maandelijks opzegbaar? HBO Max is een abonnementsdienst die maandelijks kan worden geannuleerd. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van HBO Max.

Daarvan, wat is het verschil tussen hbo en hbo max?

HBO en HBO Max zijn twee streamingdiensten van het bedrijf WarnerMedia. HBO Max is de nieuwste dienst en bevat alle content van HBO, plus extra content van Warner Bros., New Line Cinema, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth en Looney Tunes.

Door Percival Gauravgil

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen HBO Max kijken? :: Waar is the Pacific te zien?
Handige links