Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Hbo Max Kijken?

Waarom kan ik geen HBO Max kijken?

Zorg dat je de nieuwste versie van de HBO Max-app hebt. Zoek naar HBO Max in de App Store. Kies Werk bij als er een update beschikbaar is. Controleer of de software van je Apple TV up-to-date is via Instellingen > Systeem > Software-updates > Software bijwerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe abonneer ik mij op HBO Max?

HBO Max is vanaf beschikbaar in Nederland in de vorm van 2 abonnementen: Basic en Standaard. Het Basic abonnement kost 5.99 euro per maand en voor het Standaard abonnement betaal je iets meer, namelijk 7,99 euro per maand. Hoe download je HBO Max? Programma's en films van HBO Max downloaden

  1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet.
  2. Zorg dat je bent ingelogd en bent verbonden met een wifi-netwerk.
  3. Kies een aflevering of film die je wilt downloaden.
  4. Tik op het icoon Downloaden (pijl die naar beneden wijst).
  5. De cirkel geeft de voortgang van de download weer.

Is HBO Max in NL?

Ja, HBO Max is beschikbaar in Nederland. Hoe betaal je HBO Max in Nederland? In Nederland kan HBO Max worden betaald met een credit- of debitcard, of met een HBO Max cadeaukaart. HBO Max cadeaukaarten kunnen worden gekocht bij de meeste grote retailers, waaronder supermarkten, buurtwinkels en drogisterijen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

En nog een vraag, waar is the pacific te zien?

De serie is nu te zien op HBO Max. Kan ik HBO kijken met KPN? Nee dat kan niet. Er zit geen app op de KPN tv ontvanger. En of die er gaat komen, is nog maar de vraag. Je kan het via de app op de Smart tv kijken.

Hoe krijg ik Ziggo On Demand op mijn tv?

Ziggo On Demand vind je op de Mediabox Next en Mediabox XL. Naast gratis films en series, kun je met deze boxen ook live-tv pauzeren, tot 7 dagen terugkijken, opnemen en starten vanaf het begin. Extra luxe tv-kijken dus. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen series kijken op ziggo go? Ziggo Go is een app waarmee je gratis online tv kunt kijken. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Ziggo Go is alleen beschikbaar voor abonnees van Ziggo. Als je een Ziggo-abonnement hebt, kun je inloggen met je Ziggo-account en tv-kijken waar je maar wilt.

Kan je HBO Max altijd opzeggen?

Ja, je kunt HBO Max op elk moment annuleren. Ga hiervoor naar de website of app van HBO Max en volg de aangegeven instructies.

Door Sharon Replogle

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je HBO kijken? :: Wat kost HBO Bij Ziggo?
Handige links