Huis > K > Kan Je Hbo Max Account Delen?

Kan je HBO Max account delen?

Met een Standaard-abonnement kun je op drie apparaten tegelijk streamen. Zie Standaard- en Basic-abonnementen voor meer informatie. Je kunt op je account maximaal vijf profielen aanmaken voor de kids en volwassenen in je directe familie of huishouden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

En nog een vraag, hoeveel mensen kunnen tegelijk hbo max kijken?

Vooral voor een HBO Max-lid met het Standard abonnement is dit van toepassing. Hiermee is het namelijk mogelijk om met drie schermen tegelijk te kijken. Bij het Basic abonnement kun je slechts op één scherm gelijktijdig streamen per account. Voor dit Standard abonnement betaal je €7,99 per maand. Hoe krijg ik HBO Max op tv? Open de Play Store op je Android TV en zoek naar HBO Max om de app te installeren. Selecteer dan HBO Max en kies een van deze opties: Abonneren en installeren: Sluit een nieuw HBO Max-abonnement af en installeer de HBO Max-app. Installeren: Installeert de HBO Max-app.

Dienovereenkomstig, wat kost hbo max?

HBO Max kost $14,99/maand. Wat kun je met HBO Max? HBO Max is een streamingdienst die gebruikers een grote verscheidenheid aan inhoud biedt om uit te kiezen. Dit omvat zowel originele programmering als inhoud van andere netwerken waarvan HBO de rechten heeft verworven. Enkele van de populairste shows op HBO Max zijn Game of Thrones, The Sopranos en Sex and the City. Naast tv-programma's biedt HBO Max ook een selectie films, documentaires en animaties.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Wat dit betreft, waar kan ik full house kijken 2022?

Disney+

  • Disney+
  • Nieuw op Disney+
Hoe kan je HBO Max kijken in Nederland? Hoe kun je HBO Max in Nederland kijken? Omdat HBO Max nu officieel in Nederland uit is, is dat heel simpel. Je bezoekt de website van HBO Max en sluit daar een abonnement af. Vervolgens kun je streamen in je browser of via de apps van HBO Max, bijvoorbeeld op smart-tv, smartphone of tablet.

Dit in overweging nemend, hoe download je hbo max?

Programma's en films van HBO Max downloaden

  1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet.
  2. Zorg dat je bent ingelogd en bent verbonden met een wifi-netwerk.
  3. Kies een aflevering of film die je wilt downloaden.
  4. Tik op het icoon Downloaden (pijl die naar beneden wijst).
  5. De cirkel geeft de voortgang van de download weer.
Bovendien, hoe installeer je hbo max? Er zijn twee manieren waarop je HBO Max kunt installeren. Als eerste kun je de app op je apparaat downloaden. HBO Max is beschikbaar voor veel populaire apparaten, waaronder smartphones, tablets, smart TVs en streamingspelers. Als je de app eenmaal hebt gedownload, kun je inloggen met je HBO Max-account en direct aan de slag.
De tweede manier waarop je HBO Max kunt installeren, is door gebruik te maken van een streamingsdienst die de app ondersteunt. In dit geval kun je de app niet rechtstreeks op je apparaat downloaden, maar je kunt wel inloggen op je HBO Max-account via de streamingsdienst. HBO Max wordt ondersteund door veel populaire streamingsdiensten, waaronder Amazon Prime Video, Apple TV+, Hulu en Roku.

Wat is het verschil tussen HBO en HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst die door HBO in samenwerking met WarnerMedia is gelanceerd. HBO Max biedt een uitgebreide bibliotheek met films, series, documentaires en meer van WarnerMedia-merken, waaronder HBO, Warner Bros., DC, CNN, TNT, TBS, Cartoon Network, Adult Swim en Crunchyroll. HBO Max biedt ook een aantal exclusieve titels, waaronder Friends: The Reunion, The Snyder Cut van Justice League, de nieuwe serie Station Eleven en een aantal titels die alleen op de streamingdienst beschikbaar zijn.

Door Greysun Bohl

Vergelijkbare artikelen

Is HBO Max Maandelijks opzegbaar? :: Hoe HBO Max opzeggen?
Handige links