Huis > I > Is Hbo Max Maandelijks Opzegbaar?

Is HBO Max Maandelijks opzegbaar?

Ook kun je met een Standaard-abonnement streamen in 1080p en 4K, bij Basic is de maximale resolutie 720p. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Tinder Gold Maandelijks opzegbaar?

Open de app op uw telefoon en tik op uw profielicoon om naar de instellingen te gaan. Er is een Manage Payment Account. U kunt de stappen volgen bij Abonnement opzeggen.

Kan je Game of Thrones op HBO Max kijken?

Game of Thrones streamen op HBO Max

Wie Game of Thrones (legaal) wilde kijken, kon dat doen via Ziggo. HBO werd dan als extra zender aangeboden. Nu is Game of Thrones te kijken bij de nieuwe streamingdienst HBO Max en kun je ook op je iPhone of iPad lekker genieten.
En nog een vraag, waar kan je de oude full house kijken? Start met kijken op NPO Start. Full House!

Is Full House van Netflix af?

Vanaf juli 2019 is Full House niet langer beschikbaar om te streamen op Netflix in de Verenigde Staten. Wat dit betreft, hoe kijk je full house? Er zijn een paar manieren om Full House te kijken. Eén manier is om een streamingdienst te vinden die de show aanbiedt, zoals Hulu of Netflix. Een andere manier is om de dvd's van de serie te kopen.

Gerelateerde artikelen

Kan je Viaplay maandelijks opzeggen?

Mijn Account op Viaplay.nl kunt u gebruiken om uw Viaplay abonnement op te zeggen. Wanneer uw Viaplay pakket wordt opgezegd, ontvangt u een e-mail.

Men kan zich ook afvragen: waar is hbo max beschikbaar?

HBO Max is beschikbaar in diverse landen in Europa, Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied, en in de Verenigde Staten. Hoe krijg je HBO in Nederland? HBO biedt zijn dienst aan in drie verschillende pakketten: een regulier tv-abonnement, op een apparaat thuis streamen via HBO Now of overal streamen met HBO Go, dat een gratis toevoeging is aan het tv-abonnement. Maar de twee essentiële vereisten zijn een Amerikaanse kabelprovider en een Amerikaanse creditcard.

Waarom kiezen voor HBO Max?

Gigantisch aanbod grote mediabedrijven. Één van de grootste voordelen van HBO Max is dat je kunt rekenen op behoorlijk wat content van grote mediabedrijven. Zo is HBO Max onderdeel van WarnerMedia en is de dienst onder andere eigenaar van Warner Bros. Bovendien, wat is goede kwaliteit hbo max? HBO Max is een streamingdienst met een grote bibliotheek van films en tv-series. De kwaliteit van de beelden is hoog, met een heldere en scherpe weergave. De kwaliteit van de geluid is ook goed, met een duidelijke en krachtige weergave.

Dienovereenkomstig, waarom hbo max kiezen?

Nederlandse taal:
HBO Max is een streamingdienst die veel verschillende soorten content aanbiedt. Het is een goede keuze omdat het een breed scala aan films, tv-series en andere video's biedt. Daarnaast biedt het ook toegang tot een aantal live tv-kanalen.

Door Malan Gockerell

Vergelijkbare artikelen

Wat is goede kwaliteit HBO Max? :: Kan je HBO Max account delen?
Handige links