Huis > H > Hoe Hbo Max Opzeggen?

Hoe HBO Max opzeggen?

Manieren om je abonnement op te zeggen

  1. Open HBO Max, tik op het profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet) en dan op het icoon Instellingen (linksboven).
  2. Tik op Abonnement en dan op Abonnement beheren.
  3. Tik op Abonnement opzeggen.
  4. Bevestig je opzegging en noteer de vervaldatum.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Kan je Game of Thrones op HBO Max kijken?

Game of Thrones streamen op HBO Max

Wie Game of Thrones (legaal) wilde kijken, kon dat doen via Ziggo. HBO werd dan als extra zender aangeboden. Nu is Game of Thrones te kijken bij de nieuwe streamingdienst HBO Max en kun je ook op je iPhone of iPad lekker genieten.
Dit in overweging nemend, waarom kiezen voor hbo max? Gigantisch aanbod grote mediabedrijven. Één van de grootste voordelen van HBO Max is dat je kunt rekenen op behoorlijk wat content van grote mediabedrijven. Zo is HBO Max onderdeel van WarnerMedia en is de dienst onder andere eigenaar van Warner Bros.

Hoeveel schermen HBO Max?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de voorkeuren en instellingen van de individuele gebruiker. Volgens de officiële website van HBO Max biedt de dienst gebruikers echter de mogelijkheid om "op maximaal drie apparaten tegelijk te streamen." Wat is goede kwaliteit HBO Max? Er zijn een paar factoren die kunnen worden overwogen bij het bepalen wat een goede kwaliteit HBO Max maakt:
-De video- en audiokwaliteit van de inhoudstromen
-De verscheidenheid en selectie van beschikbare inhoud
-Hoe gemakkelijk en intuïtief het is om de HBO Max-app te gebruiken
-De kwaliteit van de klantenservice en ondersteuning
Vanuit een persoonlijk perspectief zou ik zeggen dat een HBO Max van goede kwaliteit inhoud met HD- of 4K-resolutie zou bieden, een brede selectie van films, tv-programma's en documentaires, en gemakkelijk te navigeren en te gebruiken zou zijn. Daarnaast zou het geweldig zijn als HBO Max een uitstekende klantenservice en ondersteuning biedt voor het geval gebruikers tegen problemen aanlopen.

Gerelateerde artikelen

Kun je Netflix ieder moment opzeggen?

Je kunt niet annuleren via de app. Je wordt nog steeds doorgestuurd naar de webversie van de streamingdienst als je daarin naar je account gaat. Je zit een paar weken aan het abonnement vast als de dienst maandelijks wordt opgezegd. Op elk moment kunt u uw lidmaatschap verlengen.

Hoe aanmelden HBO Max?

Ga naar HBOMax.com/subscribe op je computer. Kies je abonnement (Standaard of Basic) en factuurperiode (maandelijks of jaarlijks) en kies dan Verder. Vul het account-formulier in en kies Account maken. Log vanaf nu in met dit e-mailadres en wachtwoord. En nog een vraag, hoe zet je hbo op tv? Drie opties om alle films en series van HBO GO in Nederland online te kijken

  1. TIP: Kijk naar streamingdienst HBO Max, sinds te zien in Nederland.
  2. Koop films en series van HBO op DVD of Blu-ray.
  3. Bekijk films van HBO via Pathé Thuis.

Hoe download je HBO Max?

Programma's en films van HBO Max downloaden

  1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet.
  2. Zorg dat je bent ingelogd en bent verbonden met een wifi-netwerk.
  3. Kies een aflevering of film die je wilt downloaden.
  4. Tik op het icoon Downloaden (pijl die naar beneden wijst).
  5. De cirkel geeft de voortgang van de download weer.
Daarvan, is er een app van hbo max? Ja, er is een app van HBO Max. Die is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Voor Nederlandse gebruikers is er ook een app beschikbaar in de Microsoft Store.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik bij hbo on demand ziggo?

Om HBO on demand te kunnen kijken moet je eerst inloggen in Mijn Ziggo. Vervolgens ga je naar de pagina 'Overzicht'. Hier vind je de optie 'HBO on demand'. Als je hierop klikt, kom je automatisch op de website van HBO on demand terecht.

Door McAdams Amano

Vergelijkbare artikelen

Kan je HBO Max account delen? :: Kan HBO Max op iedere tv?
Handige links