Huis > H > Hoe Eindig Je Een Presentatie?

Hoe eindig je een presentatie?

Een goede tip om je presentatie effectief af te sluiten, is om je presentatie te eindigen met: “Nog één ding…”, gevolgd door een inspirerend, schokkend, mooi of geweldig feitje, nieuwtje of statement. Deze tip zou je ook de Steve Jobs van de afsluiters kunnen noemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe spreek je GIF uit?

In de documentatie van CompuShow, een programma dat Compuserve ontwikkelde voor het gebruik van het toen nieuwe formaat, staat duidelijk en onomwonden dat GIF uitgesproken moet worden als 'JIF'. U dient de zachte g-variant te gebruiken dus. Wat is een GIF toetsenbord? Het zijn korte bewegende beelden die 256 kleuren kunnen bevatten. Je kan de Gif eindeloos achter elkaar afspelen zodat er een zogenaamde loop ontstaat. Vroeger was het internet nog niet zo snel en omdat dit een klein bestandje was, kon deze gemakkelijk en snel gedownload of verspreid worden.

Wie heeft GIF uitgevonden?

Het GIF-formaat is uitgevonden door Steve Wilhite toen hij eind jaren tachtig bij Compuserve werkte. Hij probeerde een manier te vinden om afbeeldingen te comprimeren zodat ze gemakkelijk online konden worden gedeeld. Hij kwam op het idee om een reeks beelden te gebruiken om een bewegend beeld te creëren, dat op een computer kon worden afgespeeld. De eerste GIF werd gemaakt in 1987, en het formaat wordt sindsdien gebruikt. Hoe maak je GIF op iPhone? Er zijn een paar manieren om GIF's te maken op een iPhone. Een manier is om de ingebouwde Foto's app te gebruiken om een GIF te maken. Om dit te doen, opent u de app Foto's en selecteert u de Live Foto die u wilt gebruiken. Tik op de deelknop en selecteer "GIF maken". Een andere manier om GIF's te maken op een iPhone is door de GIPHY-app te gebruiken. Open hiervoor de app en selecteer de optie "Create". Selecteer vervolgens de foto's of video's die je wilt gebruiken en tik op de knop "GIF maken".

Gerelateerde artikelen

Hoe doe je een achtergrond op presentatie?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

Hoe een GIF in email plaatsen?

Plaats in het nieuwe berichtvenster de cursor in de berichttekst waar u de geanimeerde GIF-afbeelding wilt invoegen en klik op Invoegen > Foto's. Zie screenshot: 3. Zoek in het dialoogvenster Afbeelding invoegen openen en selecteer de geanimeerde GIF-afbeelding die u wilt invoegen en klik op de Invoegen knop. Trouwens, kan geen gif versturen? Als je een gifje wilt versturen, moet je eerst op het emoji-symbooltje tikken onderaan het scherm, nog onder de balk om tekst in te voeren. Vervolgens krijg je een hele reeks emoji te zien, maar verschijnt onderaan in de app ook de optie 'GIF', naast hetzelfde emoji-symbool dat je net hebt aangetikt.

Hoe sla je een GIF bestand op?

Zoek online naar GIF's met je favoriete zoekmachine zoals DuckDuckGo, Google of Bing. Klik met rechts op de GIF. Klik op Afbeelding opslaan als…. De exacte term kan anders zijn, afhankelijk van je browser. Hoe kan je een GIF kopieren? Om een GIF te kopiëren, ga je naar de website waar de GIF is opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op de GIF en kies 'Afbeelding opslaan als...' in het menu. Sla de afbeelding op in een map naar keuze en klaar is je kopie!

Hoe sla je een GIF op in Photoshop?

Om een GIF in Photoshop te bewaren, ga je naar het menu 'Bestand' en selecteer je 'Opslaan als'. In het pop-upvenster dat verschijnt, kies je 'GIF' in het dropdown-menu 'Opslaan als type'. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

Door Lalitta

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn adresbalk terug? :: Hoe GIF zoeken in WhatsApp?
Handige links