Huis > H > Hoe Noem Je Een Koninklijke Drol?

Hoe noem je een koninklijke drol?

Koninklijke drol

Hoe noem je een koninklijke drol? Antwoord: Een majeschijt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Wat is de beste mop ter wereld?

Twee jagers zijn in het bos als één van ze ineenzakt. Hij lijkt niet meer te ademen en heeft een wezenloze blik in zijn ogen. Zijn maatje pakt snel zijn telefoon en belt 112. Met stokkende stem zegt hij: 'Mijn vriend is dood! Men kan zich ook afvragen: waarom grapjes? Moppen worden verteld om dingen te verwerken (bijvoorbeeld na een ramp) of om de maatschappij de spiegel voor te houden. Je kunt namelijk in moppen laten zien wat er mis is in onze samenleving of bij groepen burgers.

Dus, wat is de mop van de dag?

De grap van de dag is dat er niet zoiets bestaat als een grap van de dag. Hoe noem je een drol die naast de wc ligt? Een drol die naast het toilet ligt heet een drijver.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je een 8 hoek?

Er zijn acht zijden en acht hoeken.

Wat is het toppunt van netheid?

Wat is het toppunt van netheid? Antwoord: Met mes en vork uit je neus eten! Mensen vragen ook: wat is een leuke grap? Zo hebben we allemaal meteen voer voor véél mopjes thuis!

  • - Weet jij waar bananen groeien?
  • Ken je de mop van de blinde timmerman?
  • Twee apen zit in het bad.
  • Waarom mag een boom niet voetballen?
  • Er waren eens twee gekken in de woestijn.
  • Wat is het verschil tussen een tandarts en een juf?

Wat is de beste 1 april grap?

Houden ze meer van lolly's? Een klein stronkje broccoli op een stokje met een mooi glimmend papiertje erom waarderen ze vast! 3. Schroef de dop van de fles shampoo, (zo'n dop met een gaatje erin waar je de shampoo uit knijpt), doe wat huishoudfolie over de opening van de fles en draai de dop er weer op. Trouwens, wat is een goede 1 april grap? Een goed April 1 grap is iets dat mensen lachen en denken dat het echt is. Soms is het een eenvoudige grap, zoals iemand vertellen dat ze een baby krijgen of dat ze getrouwd zijn. Andere keren is het een meer complexe grap, zoals een bedrijf dat beweert dat ze een nieuwe product lanceren of een nieuwe dienst aanbieden. Soms zijn de beste April 1 grappen degene die mensen ertoe brengen om na te denken over de wereld om hen heen en lachen omdat ze erin geloven.

Daarvan, wat is groen en rijdt op de weg?

Van wat, wat groen en rijdt op de weg?
Dat is een auto.

Door Faustus Skroch

Vergelijkbare artikelen

Wat is wit staat in de tuin en ontploft? :: Kan Spraakmodel niet opnieuw trainen?
Handige links