Huis > W > Wat Is Wit Staat In De Tuin En Ontploft?

Wat is wit staat in de tuin en ontploft?

Wat is wit en ontploft? Antwoord: een boemkool.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is groen en verstopt zich achter een boom?

Wat is groen en verschuilt zich achter een boom? Antwoord: Spionazie. Hoe noem je een koe in de ruimte? Raadsel: Hoe noem je een koe in de ruimte? Antwoord: Een koemeet!

Hoe noem je iemand die kippen steelt?

Een kippendief is iemand die kippen steelt. Wat is een mop schoonmaken? Een mop is een gereedschap dat wordt gebruikt om vloeren schoon te maken. Het bestaat uit een steel en een kop van absorberend materiaal, zoals een doek of een spons. De kop is aan de steel bevestigd met een scharnier waardoor hij kan draaien. De mop wordt in een emmer met schoonmaakmiddel gedompeld en vervolgens uitgewrongen. De vochtige mop wordt vervolgens over de vloer geduwd om vuil en stof op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Hoe noem je de geschiedenis van een toilet?

Het kleppenspoelsysteem zou uitgevonden zijn door John Harington, een hoveling van koningin Elizabeth van Engeland. Hij publiceerde in de 16e eeuw een pamflet met de instructies voor zo'n kleppensysteem, dat hij Ajax (naar het Engelse jakes, toentertijd in Engeland een ander woord voor toilet) genoemd had. Wat is het toppunt van brutaliteit? Wat is het toppunt van brutaliteit? Een spookrijder inhalen. Wat is het toppunt van dankbaarheid?

Wat is het toppunt van snelheid mop?

Wat is het toppunt van snelheid? Antwoord: Een slak die uit de bocht vliegt! Men kan zich ook afvragen: wat is het toppunt van liefde? De definitie van liefde is moeilijk vast te stellen, maar velen zullen toch zeggen dat het de ultieme vorm van genegenheid is. Het is een diep gevoel van aantrekkingskracht en verbondenheid met iemand anders, waarbij je je volledig openstelt en je alle angsten en twijfels aan de kant zet. Liefde gaat ook vaak gepaard met een sterk verlangen om iemand anders gelukkig te maken, zelfs als dat ten koste gaat van je eigen geluk.

Wat is een mopje?

Een grap is een kort verhaal of een gebeurtenis die bedoeld is om mensen te laten lachen. Soms is een grap ook een manier om iets te zeggen dat niet echt serieus bedoeld is.

Door Lauter

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je de naam van je Google Home? :: Hoe noem je een koninklijke drol?
Handige links