Huis > K > Kan Spraakmodel Niet Opnieuw Trainen?

Kan Spraakmodel niet opnieuw trainen?

Train Google opnieuw

  • Tik op de startknop van je telefoon.
  • Tik nu op het kompasicoontje rechtsonder en hierna tik op je profielfoto of je initiaal.
  • Kies nu ”Ok Google” detectie > Spraakmodel verwijderen > OK.
  • Activeer op elk gewenst moment “Ok Google” te zeggen en volg de instructies om je stem op te nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, hoe reset ik mijn google home?

terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Houd de knop voor het terugzetten van de fabrieksinstellingen aan de onderkant van de Home Mini ingedrukt. Deze bevindt zich onder het netsnoer. Zoek naar een stip op de basis.Na 5 seconden begint je apparaat met het proces om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Waarom werkt Google niet op mijn Samsung telefoon? Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.

Wat is de Koppelingscode?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want dat hangt af van het merk en model van het voertuig. De koppelingscode is echter meestal een diagnostische foutcode (DTC) of een servicecode die verband houdt met het koppelingssysteem. Deze code kan worden gebruikt voor de diagnose van problemen met het koppelingssysteem en kan worden verkregen via het boorddiagnosesysteem van het voertuig. Kan niet koppelen Controleer de instellingen voor dit apparaat? Als u probeert een apparaat op uw computer aan te sluiten en u ziet de foutmelding "Kan niet koppelen. Controleer de instellingen voor dit apparaat", betekent dit dat het apparaat geen verbinding kan maken met uw computer omdat de instellingen niet compatibel zijn. Om dit op te lossen, moet u de instellingen van het apparaat wijzigen zodat het wel verbinding kan maken met uw computer.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Mensen vragen ook: kan bluetooth storen op wifi?

Ook babyfoons, draadloze vaste telefoons, draadloze beveiligingsapparaten en bluetooth apparaten zenden straling uit die de werking van je wifi kan verstoren. Hoeveel apparaten op 1 Google account? Alle apps die je aankoopt in een Google account kun je gebruiken op alle apparaten waarmee je bent aangemeld met dat Google account bij die Play Store.

Dienovereenkomstig, kan ik 2 google-accounts samenvoegen?

Momenteel is het niet mogelijk om verschillende Google-accounts samen te voegen. Als u uw gegevens wilt overzetten van het ene account naar het andere, kunt u dit per product doen. Als u een nieuw product wilt gaan gebruiken, hoeft u geen nieuw Google-account te maken. Welke apps zijn gekoppeld aan mijn Google account? Alle apps die zijn gekoppeld aan je Google-account worden weergegeven in je Google-accountinstellingen. Je kunt naar deze instellingen gaan door naar account.google.com te gaan en in te loggen met je Google-accountgegevens. Klik vervolgens op 'Gegevens en personalisatie' en scroll naar 'Apps en websites'. Hier worden alle apps en websites getoond die zijn gekoppeld aan je Google-account.

Dienovereenkomstig, kun je bluetooth altijd aan laten staan?

Ja, je kunt bluetooth altijd aan laten. Er zijn echter enkele nadelen om bluetooth continu aan te laten staan. Ten eerste zal het je batterij sneller laten afnemen. Aangezien bluetooth een draadloze verbinding maakt, moet je telefoon voortdurend zoeken naar andere bluetooth-apparaten in de buurt om mee te communiceren. Dit verhoogt de kans dat je telefoon hacking pogingen ondergaat.

Door Corso

Vergelijkbare artikelen

Hoe noem je een koninklijke drol? :: Hoe kom ik bij assistent-instellingen?
Handige links