Huis > H > Hoe Betaal Ik Met G Pay?

Hoe betaal ik met G pay?

Afrekenen met Google Pay

  1. Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen.
  2. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
  3. Bevestig uw bestelling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betaal je bij Amazon?

Betaalmethoden die wij accepteren zijn credit card, American Express, Visa Card en iDEAL met een Nederlandse bankrekening.

Hoe werkt Google Pay Belgie?

Google Pay is een zeer handige app om je aankopen in een oogwenk aan de kassa te betalen, eenvoudigweg door je Android-smartphone bij de betaalterminal te houden. Je telefoon trilt of maakt een geluid om de betaling te bevestigen. Er verschijnt ook een bevestiging op de terminal. Hoe werkt Google Pay Nederland? Met Google Pay kunnen mensen hun bankpas of creditcard koppelen aan hun smartphone. De telefoon is daarna te gebruiken om contactloos te betalen in winkels, of op sites en apps die Google Pay ondersteunen. Google Pay werkt met telefoons met Android 5 of later, die geschikt zijn voor betalingen via NFC.

Hoe betaal ik met mijn telefoon Google Pay?

Om Google Pay te gebruiken, moet u eerst de Google Pay-app downloaden uit de Google Play Store. Zodra de app is geïnstalleerd, moet u een Google Pay-account aanmaken. Hiervoor moet u uw naam, e-mailadres en krediet- of betaalkaartgegevens opgeven. Zodra uw account is ingesteld, kunt u geld toevoegen aan uw account door een bankrekening te koppelen of een creditcard of bankpas te gebruiken.
Om een betaling te doen, moet u de Google Pay-app openen en de knop 'Betalen' selecteren. U moet dan het bedrag invoeren dat u wilt betalen en de knop 'Bevestigen' selecteren. Er wordt dan een QR-code gegenereerd die u met uw telefoon moet scannen. Zodra de QR-code is gescand, wordt de betaling verwerkt en wordt het geld overgemaakt van uw rekening naar de rekening van de winkelier. Welke winkels ondersteunen Google Pay? Google Pay wordt bij een groot aantal winkels geaccepteerd, zowel online als op fysieke locaties. In het algemeen accepteert elke winkel die creditcards of bankpassen accepteert ook Google Pay. Hieronder vallen grote retailers zoals Walmart, Target, Best Buy en Macy's, maar ook kleinere winkels, restaurants en tankstations. U kunt Google Pay ook gebruiken om in-app aankopen te doen. Een volledige lijst van winkels die Google Pay accepteren is hier te vinden: https://www.google.com/search?q=which+stores+accept+google+pay&rlz=1C1CHBF_enUS747US747&oq=welke+stores+accept+google+pay&aqs=chrome..69i57j0l5.3242j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Gerelateerde artikelen

Hoeveel betaal je voor Prime?

Gratis en snelle levering van miljoenen producten. Na 30 dagen is Amazon Prime gratis.

Dus, hoe moet je betalen met apple pay?

Online of in apps betalen met Apple Pay

  1. Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
  2. Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop 'Volgende' of de knop 'Vouw uit' naast uw standaardkaart.
  3. Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
  4. Bevestig de betaling.
Waarom doet Google Pay het niet? De betaalautomaat registreert een Google Pay-transactie niet

het Android-toestel NFC ondersteunt en Lollipop 5.0 of hoger heeft, Google Pay is ingeschakeld in de Android-instellingen van het apparaat, Er een betaalmethode is toegevoegd aan Google Pay. Het Android-toestel is ingeschakeld en ontgrendeld.

Wat dit betreft, hoe kan je betalen met je iphone?

Zo betaal je met Apple Pay

Met Touch ID: Plaats je vinger op de Touch ID sensor (Home knop). Houd je iPhone of Apple Watch in een straal van 10 centimeter van de betaalautomaat. Je ziet een bevestiging op het betaalautomaat (Gereed) en je iPhone of Apple Watch (Vinkje) wanneer de betaling is voltooid.
Welke banken ondersteunen Google Pay in Belgie? In België ondersteunen BNP Paribas Fortis, ING, KBC, Belfius en BePay Google Pay.

Mensen vragen ook: welke banken doen mee met google pay?

De volgende bankenparticipatie in Google Pay:
-ABN AMRO
-ASN Bank
-Bunq
-ING
-Knab
-Rabobank
-RegioBank
-SNS Bank
-Triodos Bank
-Van Lanschot

Door Devon

Vergelijkbare artikelen

Hoe betalen met je smartphone? :: Hoe werkt Snapscore 2021?
Handige links