Huis > H > Hoe Maak Je Een Gedeeltelijke Print Screen?

Hoe maak je een gedeeltelijke Print Screen?

2.Een printscreen nemen van het actieve venster

  1. Open het venster waarvan je een printscreen wilt nemen. Druk tegelijkertijd op de Print Screen-toets + Alt-toets.
  2. Open het Windows-programma Paint.
  3. Druk op de Control-toets + V om de printscreen te plakken in Paint.
  4. Je kunt de printscreen nu opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, hoe maak je een print screen dynabook?

Houd ingedrukt en druk tegelijkertijd op de toetsen "Alt" en "PrtSc" op uw toetsenbord. (Als er een functieknop is, kunt u op "Fn" en "PrtSc" drukken om een ​​screenshot op Toshiba te maken.) Hoe scherm opnemen Windows 10? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

En nog een vraag, hoe kan je een screenshot maken op samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een Samsung-apparaat. De meest gebruikelijke manier is om gewoon de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Hierdoor gaat het scherm knipperen en hoort u een sluitergeluid, wat aangeeft dat er een schermafbeelding is gemaakt. U kunt ook een screenshot maken door met uw hand van rechts naar links over het scherm te vegen. Dus, hoe maak je een screenshot op een iphone? Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op een iPhone. De eerste manier is om tegelijkertijd op de Home-knop en de Slaap/Wektoets te drukken. De tweede manier is om de AssistiveTouch-functie te gebruiken. Om AssistiveTouch te gebruiken, moet u naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > AssistiveTouch gaan en de functie inschakelen. Zodra AssistiveTouch is ingeschakeld, ziet u een witte cirkel op uw scherm. Om een screenshot te maken, tikt u op het AssistiveTouch-pictogram en vervolgens op het pictogram Screenshot.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar wordt Schermknipsel opgeslagen?

Volledig scherm-knipsel

Maak een schermopname van het hele scherm. Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen.
Bovendien, waar worden screenshots opgeslagen windows 11? Je kunt screenshots ook meteen als bestand opslaan door de Windows-toets samen met PrtScrn in te drukken. Het bestand wordt dan opgeslagen als . png-bestand, in de map Afbeeldingen.

En nog een vraag, hoe maak je een screenshot op een macbook air?

Een schermafbeelding maken op een Mac

  1. Houd deze drie toetsen tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken: Shift, Command en 3.
  2. Als u een miniatuur in de hoek van uw scherm ziet, kunt u daarop klikken om de schermafbeelding te wijzigen. U kunt ook wachten tot de schermafbeelding op uw bureaublad is bewaard.
Kan geen screenshot maken Samsung? Als je een screenshot wilt nemen op je Samsung-telefoon, druk je tegelijkertijd op de aan-/uitknop en de volumeomlaagknop. Het scherm zal dan kort opklikken en er zal een notificatie verschijnen dat de screenshot is genomen.

Mensen vragen ook: hoe kan je een screenshot maken op chromebook?

Om een ​​screenshot te maken van uw Chromebook-scherm:
1. Druk op de toetsen Ctrl + Show Windows. Dit is de toets met het Chrome-logo erop, naast de toetsenbordtoets voor de zoekknop.
2. Een miniatuurweergave van het scherm wordt weergegeven in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik op deze miniatuurweergave.
3. Klik op de knop Screenshot.
4. Klik op de optie Volledig scherm.
Uw scherm wordt gekopieerd naar het klembord en u kunt deze plakken in een afbeelding of document.

Door Gruver

Vergelijkbare artikelen

Hoe stop ik met Family Link? :: Hoe maak je een screenshot op een Windows laptop?
Handige links