Huis > H > Hoe Een E-Mailadres Aanmaken Bij Gmail?

Hoe een e-mailadres aanmaken bij Gmail?

EGmail

Je kunt elk e-mailadres gebruiken om een account te maken.

  1. Ga naar de inlogpagina voor Google-accounts.
  2. Klik op Account maken.
  3. Geef je naam op.
  4. Geef in het veld Gebruikersnaam een gebruikersnaam op.
  5. Vul je wachtwoord in en bevestig dit.
  6. Klik op Volgende.
  7. Klik op Volgende.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Kan ik een tweede Gmail account aanmaken?

Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor Android. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik rechtsboven op je profielfoto. Tik op Nog een account toevoegen. Wat is het verschil tussen een Google account en een Gmail account? Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Inloggen op je Google-account (of bij een Google-product): Ga naar de inlogpagina van het product (voor Google-accounts is dit myaccount.google.com).

Is een Gmail account gratis?

Ja, een Gmail-account is gratis. U kunt zich aanmelden voor een Gmail-account op https://www.google.com/gmail/about/#create-account. Waar kan ik een gratis e-mailadres aanmaken? U kunt op verschillende manieren een gratis e-mailadres aanmaken. Eén manier is om een account aan te maken bij een gratis e-maildienst zoals Gmail, Outlook of Yahoo. Een andere manier is om een account aan te maken bij een gratis online dienst zoals Facebook, Twitter of LinkedIn. Ten slotte kunt u ook een gratis e-mailadres aanmaken via uw ISP (internet service provider).

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe een gratis e-mailadres aanmaken?

Bij het aanmaken van een gratis e-mailadres kun je niet om de grootste aanbieders heen: Gmail en Outlook.com. Deze e-maildiensten zijn steeds meer op elkaar gaan lijken, en de kwaliteit ervan is uitstekend. Andere aanbieders van gratis mail kunnen daar niet aan tippen, maar er blijven altijd alternatieven. Kun je 2 e-mailadressen hebben? Een extra Gmail adres aanmaken is eigenlijk helemaal niet nodig. Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.

Hoe maak je een tweede account?

Een of meer Google-accounts toevoegen aan je apparaat

  1. Maak een Google-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Open de app Instellingen op je apparaat.
  3. Tik op Accounts Account toevoegen. Google.
  4. Volg de instructies om je account toe te voegen.
  5. Herhaal zo nodig de stappen om meerdere accounts toe te voegen.
Hoeveel Gmail accounts heb ik? Het antwoord op deze vraag hangt af van hoeveel Gmail-accounts u hebt aangemaakt. Als u slechts één Gmail-account hebt aangemaakt, dan hebt u één Gmail-account. Als u meerdere Gmail-accounts heeft aangemaakt, dan heeft u meerdere Gmail-accounts.

Wat is het nut van een Google-account?

Een Google-account wordt gebruikt om u aan te melden bij veel Google-producten, waaronder Gmail, Google Drive, YouTube en Google+. Met een Google-account hebt u overal toegang tot uw e-mail, documenten en foto's en kunt u er een veilige back-up van maken. U kunt uw account ook gebruiken om u aan te melden bij websites en apps die met Google zijn gebouwd.

Door Sanborn

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een gestapelde staafdiagram? :: Wat betekent gif in een app?
Handige links