Huis > W > Wat Is Een Secundair E-Mailadres?

Wat is een secundair e-mailadres?

Firefox-accounts heeft de mogelijkheid een secundair e-mailadres als back-up toe te voegen voor het geval dat u de toegang tot uw primaire e-mailadres verliest.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een oud e-mailadres?

Om over te schakelen naar de app Personen, klikt u in Windows Mail op de twee poppetjes linksonder. U kunt de gegevens van de contactpersoon wijzigen door op de naam te klikken en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken om het oude e-mailadres te verwijderen.

Wat is het verschil tussen een email account en een e-mailadres?

Een e-mailadres is een adres voor je e-mailaccount. Onder je e-mailaccount kun je 10 extra e-mailadressen aanmaken. Een e-mailbericht naar een e-mailadres komt dus binnen bij de postbus van een e-mailaccount. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een tweede e-mailadres aanmaken? Stap 1: Voeg een tweede e-mailadres

Klik op Toevoegen ander e-mailadres. Een venster zal verschijnen. Vul de juiste gegevens voor uw secundaire e-mailaccount en klik op Volgende stap. Klik op Verzenden Verificatie.

Mensen vragen ook: hoe koppel je e-mailadressen aan elkaar?

Er zijn een paar verschillende manieren om e-mailadressen te koppelen, afhankelijk van wat u probeert te bereiken.
Eén manier is om gewoon de e-mailadressen die je wilt koppelen in te typen, gescheiden door een puntkomma. Dit maakt een link waarmee ontvangers beide adressen tegelijk kunnen e-mailen.
Een andere manier is om de HTML-code "" te gebruiken, waarbij "address1" en "address2" de e-mailadressen zijn die je wilt koppelen. Dit maakt een hyperlink die een nieuwe e-mail opent met beide adressen al ingevuld in het veld Aan.
Als u e-mailadressen wilt koppelen zodat de ontvangers kunnen kiezen welk adres ze willen e-mailen, kunt u het veld " BCC: " gebruiken bij het maken van een nieuwe e-mail. Dit staat voor "blind carbon copy" en stelt u in staat meerdere e-mailadressen in het veld in te voeren, terwijl alleen de ontvanger ze kan zien. Hoe SPTH formulier wijzigen? Als u het SPTH-formulier wilt wijzigen, moet u een ander formulierhulpmiddel gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Is een mailadres Een datalek?

Volgens algemene informatie op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) komt het tonen van honderden e-mailadressen in cc neer op het delen van persoonsgegevens zonder toestemming en kan dit dus als een datalek worden aangemerkt.

Hoe werkt het SPTH formulier?

Het SPTH-formulier invullen kan maximaal 48 uur van tevoren

U kunt beginnen met het invullen van het formulier nadat u uw vluchtgegevens hebt ontvangen, en u kunt die gegevens opslaan voor later. Maar u kunt de gezondheidsvragenlijst pas 48 uur voor uw vlucht naar Spanje invullen en het document ondertekenen.
Vervolgens, hoe lang is spth geldig? Geldigheid vanaf dag 11 na de eerste positieve moleculaire test en tot 180 dagen na de monsterdatum. Het document moet door een autoriteit of medische instantie zijn opgesteld.

Wat dit betreft, wat betekent form alias in het engels?

alias: pseudoniem; alias; schuilnaam; snelkoppeling. zogenaamd; alias; zogenoemde; zogeheten; bijgenaamd; geheten; genaamd. Mensen vragen ook: hoeveel mailboxen in outlook? De standaardlimiet voor het aantal postvakken in Outlook is 10.000. Als u een Exchange-account gebruikt, kunt u deze limiet verhogen tot 20.000 postvakken.

Bovendien, wat is een alternatief e-mailadres?

Een alternatieve e-mailadres is een e-mailadres dat u kunt gebruiken wanneer u uw reguliere e-mailadres niet kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een alternatief e-mailadres gebruiken als u uw e-mailadres wilt wijzigen of als u problemen ondervindt met het ontvangen of verzenden van e-mails vanuit uw reguliere e-mailadres.

Door Kareem

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn alias? :: Hoe maak ik een alias aan?
Handige links