Huis > W > Waarom Lukt Het Niet Om Een Apple Id Aan Te Maken?

Waarom lukt het niet om een Apple ID aan te maken?

Als u het bericht 'Kan geen Apple ID aanmaken' ziet, betekent dit dat u het aantal nieuwe Apple ID's die op een enkel apparaat in één jaar kunt configureren voor iCloud, hebt overschreden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: is een apple id gratis?

Gratis Apple ID aanmaken

Een Apple ID kun je gratis aanmaken en daarvoor moet je geen @icloud.com adres voor te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om een Apple ID af te sluiten met een ander e-mailadres, bijvoorbeeld gmail. Volg onderstaande stappen om een gratis Apple ID aan te maken: Ga naar appleid.apple.com.
Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard? Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV. Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app (te herkennen aan 'Download'). Klik vervolgens op de knop 'Download' en kies een gewenste optie, vaak een nieuw Apple ID. Vul je gegevens in en kies uiteindelijk bij 'Betaalmethode' voor 'Geen'.

En nog een vraag, kan ik een extra apple id aanmaken?

Ja, u kunt indien nodig extra Apple ID's aanmaken. Mensen vragen ook: hoeveel apple id kan ik aanmaken? U kunt maximaal drie Apple ID's aanmaken vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch, en elke Apple ID kan worden gekoppeld aan een ander e-mailadres.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kom je er achter wat je Apple ID is?

Controleer of u al bent ingelogd met uw Apple ID

  1. Op een iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch. Tik op 'Instellingen' en tik vervolgens op uw naam.
  2. Op een Mac. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'Apple ID'.
  3. Op een pc.
Trouwens, kan geen apple id aanmaken leeftijd? Kinderen jonger dan 13 jaar kunnen zelf geen Apple ID aanmaken. (Deze leeftijd verschilt per regio.) Maar als u het gezinshoofd bent, kunt u een Apple ID voor uw kind aanmaken.

Hoe verander je leeftijd op Apple ID?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]'.
  2. Tik op 'Naam, telefoonnummers, e-mail'. Mogelijk moet u het wachtwoord van uw Apple ID invoeren.
  3. Tik op 'Wijzig geboortedatum' of 'Geboortedatum'.
  4. Wijzig uw geboortedatum en tik op 'Gereed'.
Wat kun je doen met iemand zijn Apple ID? Een Apple ID is de identiteit van een gebruiker in het Apple ecosysteem en geeft toegang tot iCloud-diensten, iTunes Store-aankopen en meer. Als je iemands Apple ID kent, kun je toegang krijgen tot zijn iCloud-gegevens, waaronder foto's, contacten en andere gevoelige informatie. U kunt een Apple ID ook gebruiken om aankopen te doen in de iTunes Store of in andere onlinediensten van Apple.

Dus, wat is het verschil tussen apple id en icloud?

Apple ID is de account die u gebruikt om toegang te krijgen tot Apple diensten zoals de App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, Apple Music en meer. Het omvat het e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden en alle contact-, betalings- en beveiligingsgegevens die u in alle Apple diensten gebruikt. Uw Apple ID is de account die u gebruikt voor alle Apple diensten.
iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple. Het werd gelanceerd op 12 oktober 2011. iCloud stelt gebruikers in staat om gegevens zoals documenten, foto's en muziek op externe servers op te slaan voor download naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, om gegevens te delen en te verzenden naar andere gebruikers, en om hun Apple-apparaten te beheren in geval van verlies of diefstal.

Door Toll Sulley

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je in een boek schrijven in Minecraft? :: Hoe kan ik mijn oordopjes schoonmaken?
Handige links