Huis > K > Kan Rar Bestand Niet Openen?

Kan RAR bestand niet openen?

Soms komt het voor dat je RAR-bestanden download die beschadigd zijn. Je krijgt dan een foutmelding. Dat heeft meestal te maken met de nieuwsserver die je gebruikt. Als je een slechte nieuwsserver hebt, kan je oude bestanden niet goed downloaden waardoor de RAR-bestanden beschadig zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe uitpakken op Mac?

Een gecomprimeerd onderdeel openen (uitpakken): Klik dubbel op het zip-bestand. Het uitgepakte onderdeel verschijnt in de dezelfde map als het . zip-bestand. Desgewenst kun je het . Is WinRAR gratis? WinRAR is handige compressie software. Officieel is de software niet gratis, maar in de praktijk kunt u de demoversie onbeperkt blijven gebruiken.

Hoe moet je een programma Unzippen?

Op een Windows-computer kunt u een programma uitpakken door met de rechtermuisknop op het ZIP-bestand te klikken en "Alles uitpakken" te selecteren. Dit opent een wizard waarmee u kunt selecteren waar u de bestanden wilt uitpakken. Op een Mac kunt u dubbelklikken op het ZIP-bestand om het uit te pakken. Wat dit betreft, wat is unzippen? Uitpakken is het uitpakken van de inhoud van een zip-bestand. Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand dat een of meer bestanden bevat. Wanneer u een bestand uitpakt, worden de bestanden die uit het zipbestand zijn gehaald gedecomprimeerd.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Is Winzip gratis?

U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows nĂ¡ XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip. Hoe maak je een RAR bestand? Een RAR bestand is eigenlijk gewoon het comprimeren van bestanden en mappen tot 1 bestand, genaamd een RAR-bestand. Om een RAR bestand te maken heb je wel speciale software nodig die dit kan.

Bovendien, hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iphone?

Zipbestanden openen op een iPhone of iPod touch

  1. Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.
  2. Tik op het zipbestand of -archief.
  3. Er wordt een map aangemaakt met daarin de bestanden.
  4. Tik om de map te openen.
Dienovereenkomstig, kan zip bestand niet openen mac? Op een Mac kan je een zip-bestand niet openen met de standaardzip-utility. Je kunt een zip-bestand openen met een aantal andere programma's, maar je hebt waarschijnlijk een programma nodig dat speciaal voor Mac is gemaakt. Er zijn veel verschillende programma's die je kunt gebruiken om een zip-bestand te openen op een Mac, dus je moet een beetje uitzoeken welk programma het beste bij je past.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een zip bestand op mac?

Om een zip-bestand aan te maken op een Mac, ga je naar de Finder en selecteer je de bestanden of mappen die je wilt comprimeren. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bestanden en selecteer 'Comprimeren' in het menu dat verschijnt. Dit zal een zip-bestand met dezelfde naam als het originele bestand of map aanmaken.

Door Nanny Gulini

Vergelijkbare artikelen

Kan niet downloaden macbook? :: Hoe kan ik RAR-bestanden uitpakken?
Handige links