Huis > H > Hoe Maak Je Een I Met Puntjes?

Hoe maak je een i met puntjes?

Druk op de SHIFT + (“)-toets en daarna op de i. De letter ï verschijnt. Een (“) met een a, e, i, o, u, of y, geeft respectievelijk een ä, ë, ï, ö, ü, of ÿ.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe typ je puntjes op de E op telefoon?

Tik dan langere tijd op de letter die het speciale teken moet krijgen. Houd de vinger op het scherm. Een kader met verschillende accenten verschijnt. Houd de vinger nog steeds op het scherm en beweeg vanaf de letter die u indrukt naar de letter met het gewenste accentteken. Je kunt ook vragen hoe krijg je speciale tekens? App gebruiken

  1. Klik in de Taakbalk op het pictogram met het vergrootglas.
  2. Typ 'Speciale tekens'.
  3. Klik onder 'Beste overeenkomst' op Speciale tekens.
  4. Klik op het uitklapmenu achter 'Lettertype'.
  5. Klik op een lettertype, bijvoorbeeld Arial.
  6. Klik op een teken, bijvoorbeeld ©.
  7. Klik op Selecteren.
  8. Klik op Kopiëren.

Dienovereenkomstig, hoe heet de ë?

De ë staat bekend als umlaut, en is een diakritisch teken dat wordt gebruikt in Germaanse talen. Het verschijnt meestal over de letter "o" of "u" om de klank van de letter te veranderen. Dit in overweging nemend, hoe doe je twee puntjes op de e chromebook? Er zijn een paar manieren om twee puntjes boven de letter "e" te maken op een Chromebook. Eén manier is om de Alt-toets ingedrukt te houden en de cijfers "0, 1, 4, 8" in te typen op het numerieke toetsenbord van de Chromebook. Hierdoor ontstaat het teken "ë".
Een andere manier is om een unicode-teken te gebruiken. De unicode voor het teken "ë" is "U+00EB". U kunt dit teken typen door de Alt-toets ingedrukt te houden en de cijfers "0, 2, 3, 3" in te typen op het numerieke toetsenbord van de Chromebook.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Vervolgens, kan geen umlaut typen?

Dat komt door het geselecteerde toetsenbord. Wat je beschrijft is normaal als de toetsenbord-lay-out 'Verenigde Staten (Internationaal)' geselecteerd is – handig om accenten en trema's te typen. Als het 'internationale'-toetsenbord lastig is, kun je via de Windows-instellingen een andere toetsenbord-lay-out selecteren. Dit in overweging nemend, hoe maak je een i zonder punt? (alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`.

Mensen vragen ook: hoe kan je in excel een i maken?

In Office hoef je slechts gebruik te maken van de apostrof, accent grave of aanhalingstekens. Voor tekens als é, á, ó, í en dergelijke, typ je de apostrof (') en vervolgens de klinker naar keuze. Office past dit dan automatisch aan naar het gewenste teken. Men kan zich ook afvragen: waar zet je een trema? Een diaerese is een teken dat over een klinker wordt geplaatst om aan te geven dat deze apart van de voorgaande klinker wordt uitgesproken. Het wordt meestal gebruikt om aan te geven dat de klinkers in een digraaf als twee aparte klanken worden uitgesproken, zoals in het woord "naïef".

Hoe doe je 5 onder de C?

De 5 onder C oefening is een geweldige manier om te werken aan je touch en nauwkeurigheid met de bal. Voor deze oefening heb je 5 kegels en een partner nodig. Plaats de kegels 5 meter uit elkaar in een lijn en laat je partner aan een kant van de lijn staan. Begin aan de andere kant van de lijn en passeer de bal onder de eerste kegel, dan onder de tweede kegel, enzovoort tot je het einde van de lijn bereikt. Geef de bal dan terug aan je partner en herhaal de oefening in omgekeerde richting.

Door Sukin Beeghly

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je umlaut op iPhone? :: Waar vind ik hulpmiddelen voor tabellen?
Handige links