Huis > W > Waar Vind Ik Hulpmiddelen Voor Tabellen?

Waar vind ik hulpmiddelen voor tabellen?

Selecteer de tabel. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op de tab Ontwerpen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kolommen verplaatsen in draaitabel?

De volgorde van items in een rij of kolom wijzigen

Klik in de draaitabel met de rechtermuisknop op het rij- of kolomlabel of het item in een label, wijs Verplaatsen aan en gebruik vervolgens een van de opdrachten in het menu Verplaatsen om het item te verplaatsen naar een andere locatie.
Dus, kan een draaitabel niet bewerken op een beveiligd blad? Standaard is er geen directe manier om de draaitabel op een beveiligd blad te vernieuwen, maar met de volgende VBA-code kunt u snel alle draaitabellen van het huidige werkblad vernieuwen wanneer gegevens in uw oorspronkelijke tabel veranderen.

Dienovereenkomstig, hoe kan je in excel een keuzelijst maken?

Er zijn een paar stappen betrokken bij het maken van een keuzelijst in Excel:
1. Maak eerst een lijst van de items die u in de keuzelijst wilt hebben. Dit kan in een apart werkblad of in hetzelfde werkblad als de keuzelijst zelf.
2. Maak vervolgens een naambereik voor de lijst met items. Dit kunt u doen door de cellen te selecteren die de lijst met items bevatten en vervolgens het bereik een naam te geven in het Naamvak (dat zich links van de formulebalk bevindt).
3. Voer nu in de cel waar u wilt dat de keuzelijst verschijnt de volgende formule in: =VLOOKUP(A1,ItemList,2,FALSE)
Vervang "A1" door de celverwijzing van de cel met de waarde die u wilt opzoeken in de lijst met items. Vervang "ItemList" door de naam van het genoemde bereik dat u in stap 2 hebt gemaakt.
4. Stel tenslotte de gegevensvalidatie voor de cel in. Ga naar het tabblad Gegevens op het Lint en klik dan op de knop Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u onder Toestaan de optie Lijst en vervolgens voert u in het veld Bron het naambereik in dat u in stap 2 hebt gemaakt. Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.
Wanneer u nu een waarde invoert in de cel waarop u de gegevensvalidatie hebt toegepast, verschijnt een keuzelijst met de items uit de lijst die u hebt gemaakt. En nog een vraag, hoe kan ik een grafiek maken in excel? Er zijn een paar verschillende manieren om een grafiek te maken in Excel. De eenvoudigste manier is om de gegevens te selecteren die u in een grafiek wilt opnemen en vervolgens op het tabblad "Invoegen" in het lint te klikken. Van daaruit klikt u op het type grafiek dat u wilt invoegen.
U kunt ook een grafiek maken met behulp van de "Grafiekwizard". Hiertoe selecteert u de gegevens die u wilt weergeven en klikt u op het tabblad "Invoegen" op de ribbon. Van daaruit klikt u op "Grafiekwizard". Dit opent een wizard die u door het proces van het maken van een grafiek leidt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke formule gebruiken in Excel?

Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3
Hoe bereken je het gewogen gemiddelde in Excel? Bereken het gewogen gemiddelde in Excel

U kunt eenvoudig de gewogen gemiddelde prijs berekenen door de functie SOMPRODUCT en SOM in Excel te combineren, en u kunt het als volgt doen: Stap 1: Selecteer een lege cel, zegt Cell F2, voer de formule in =SUMPRODUCT(C2:C18,D2:D18)/SUM(C2:C18) erin en druk op de Enter sleutel.

Wat dit betreft, hoe sorteren in een draaitabel?

Rij- of kolomlabelgegevens sorteren in een draaitabel

Klik in de draaitabel op een veld in de kolom met de items die u wilt sorteren. Klik op het tabblad Gegevens op Sorterenen klik vervolgens op de sorteervolgorde die u wilt.
Hoe maak je een overzichtelijke tabel? Bij het maken van een georganiseerde tabel zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw tabel een duidelijke en beknopte titel heeft die de gegevens nauwkeurig beschrijft. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de kolommen duidelijk gelabeld zijn en dat de gegevens in elke kolom goed zijn uitgelijnd. Ten slotte wil je de juiste spatiëring en randen gebruiken om de verschillende elementen van je tabel visueel te scheiden.

Je kunt ook vragen hoe een tabel opmaken?

Er zijn een paar verschillende manieren om een tabel op te maken. Eén manier is om de uitlijning van de tekst in de cellen te veranderen. Dit kunt u doen door de cellen die u wilt wijzigen te selecteren en vervolgens naar het tabblad "Uitlijning" in het lint te gaan. Hier kunt u kiezen hoe u de tekst in de cellen wilt uitlijnen.
Een andere manier om een tabel op te maken is het veranderen van de randstijl. Dit doe je door de cellen die je wilt veranderen te selecteren en dan naar het tabblad "Randen" in de ribbon te gaan. Hier kunt u kiezen welk type rand u wilt gebruiken en hoe dik de rand moet zijn.
Tenslotte kun je ook de achtergrondkleur van de cellen in een tabel opmaken. Dit doe je door de cellen die je wilt veranderen te selecteren en dan naar het tabblad "Vullen" in het lint te gaan. Van hieruit kunt u kiezen welke kleur u wilt gebruiken voor de achtergrond van de cellen.

Door Urias Beliz

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een i met puntjes? :: Hoe krijg je pen uit je jas?
Handige links