Huis > H > Hoe Maak Je Lijndiagram?

Hoe maak je lijndiagram?

Een lijndiagram bestaat uit stippen die verbonden worden door een lijn. Elke stip in het assenstelsel geeft een meting weer. Als je gegevens beginnen met een hoge waarde op de y-as, dan kun je een scheurlijn gebruiken. Door middel van een scheurlijn kan je de waardes op de y-as direct met hoge getallen laten beginnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe zet je 2 grafieken combineren Excel?

Klik ergens in de grafiek die u wilt wijzigen in een combinatiegrafiek om de HULPmiddelen voor grafiekenweer te geven. Klik op ontwerpen > grafiek type wijzigen. Kies op het tabblad alle grafieken de optie combinatieen kies vervolgens het diagram gegroepeerde kolom-lijn op secundaire as . Hoe maak je een lijngrafiek in Word? U kunt een eenvoudige nieuwe grafiek maken in Word door te klikken op Invoegen > Grafiek en de gewenste grafiek te kiezen.

  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een tabel in excel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een tabel te maken in Excel. Eén manier is om de tabelfunctie te gebruiken onder het tabblad invoegen. Een andere manier is om het tabblad gegevens te gebruiken en de gegevens te selecteren die u in een tabel wilt omzetten. Hoe Statistiek maken? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat statistieken voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt en met verschillende methoden kunnen worden gemaakt. Enkele tips voor het maken van statistieken zijn echter het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen, het organiseren van de gegevens in een bruikbaar formaat, en het gebruik van statistische software om de gegevens te analyseren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een formule?

Er zijn eigenlik twee manieren om zelf een formule te maken. Eerst moet je beslissen wat je y noemt en wat x. Meestal staat dat in de opdracht. Als de vraag is "Maak een formule voor P" of "stel een functievoorschrift op voor Z", dan betekent dat automatisch dat P of Z de y van je formule is. Trouwens, hoe noem je een grafiek waarin meerdere grafiektypes door elkaar zichtbaar zijn? U kunt twee of meer grafieken in één grafiek combineren om verschillende soorten gegevens in een grafiek te accentueren. U kunt bijvoorbeeld een lijndiagram met prijsgegevens combineren met een kolomdiagram met verkoopvolumes.

Hoe maak ik een grafiek met 2 Assen?

Een secundaire as aan een grafiek toevoegen of hieruit verwijderen in Excel

  1. Selecteer een grafiek om Hulpmiddelen voor grafieken te openen.
  2. Selecteer Ontwerpen > Grafiektype wijzigen.
  3. Selecteer Combinatie > Gegroepeerde kolom - lijn op secundaire as.
  4. Selecteer Secundaire as voor de gegevensreeks die u wilt tonen.
Je kunt ook vragen hoe maak je een gestapelde kolom in excel? Er zijn een paar stappen voor het maken van een gestapelde kolom in excel. Eerst moet u de gegevens selecteren die u in de stapel wilt opnemen. Vervolgens klikt u op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op de knop "Kolom". Daarna moet u klikken op de knop "Gestapelde kolom". Klik tenslotte op de knop "OK" en uw gestapelde kolom wordt gemaakt.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een tabel in word?

Er zijn een paar manieren om een tabel te maken in Word. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van het tabelgereedschap in de tekstverwerkingssoftware. Dit is te vinden in het tabblad 'Invoegen', en dan 'Tabel' te selecteren. Een andere manier om een tabel te maken is het gereedschap 'Tabel tekenen', te vinden op het tabblad 'Tabel'. Dit is een meer geavanceerde manier om een tabel te maken, en geeft de gebruiker meer controle over het eindproduct.

Door Weigle

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een legenda in Word? :: Welke kant wijst een kompas?
Handige links