Huis > H > Hoe Maak Je Een Legenda In Word?

Hoe maak je een legenda in Word?

Een grafieklegenda toevoegen

  1. Klik op de grafiek waaraan u een legenda wilt toevoegen, klik op de knop Grafiekelementen. en klik vervolgens op Legenda.
  2. Als u de locatie van de legenda wilt wijzigen, klikt u op de pijl naast Legenda en klikt u vervolgens op de gewenste locatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een staafdiagram in Excel Mac?

Voer de volgende stappen uit:

  1. Selecteer het gewenste grafiektype op het tabblad Invoegen.
  2. Klik op het tabblad Grafiekontwerp op Gegevens selecteren.
  3. Klik in het vak Gegevensbereik van grafiek en selecteer de gegevens in het werkblad.
Hoe maak je een overzichtelijke tabel? Ga naar Invoegen / Tabel / Snelle tabellen en selecteer een kant-en-klaar ontwerp. Pas het naar gelang de gegevens aan door rijen en kolommen toe te voegen of te verwijderen.

Dit in overweging nemend, hoe een tabel opmaken?

Bij het opmaken van een tabel zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Ten eerste moet de tabel gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn. Dit betekent duidelijke, beknopte koppen gebruiken en ervoor zorgen dat de gegevens gemakkelijk te scannen zijn. Ten tweede moet de tabel visueel aantrekkelijk zijn. Dit betekent dat je kleuren, lettertypes en andere ontwerpelementen moet gebruiken om de tabel te laten opvallen. Ten slotte wil je ervoor zorgen dat de tabel gemakkelijk te gebruiken is. Dit betekent interactieve functies toevoegen, zoals sorteren en filteren, om de tabel gebruiksvriendelijker te maken. Hoe geef je een tabel een titel in Excel? Er zijn twee manieren om een tabel een titel te geven in Excel. De eerste manier is om de hele tabel te selecteren, vervolgens naar het tabblad Tabelhulpmiddelen te gaan en op de knop Eigenschappen te klikken. Typ in het veld Tabelnaam de gewenste naam voor de tabel. De tweede manier is om op een willekeurige cel in de tabel te klikken, vervolgens naar het tabblad Hulpmiddelen voor tabellen te gaan en op de knop Ontwerpen te klikken. Klik in de groep Eigenschappen op het veld Tabelnaam en typ de gewenste naam voor de tabel in.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe grafiek maken?

Grafiek maken: Kolommen

Klik ergens in de tabel en selecteer op het lint het tabblad Invoegen. Hier kan je in het gedeelte Grafieken kiezen voor type die past bij jouw wensen, hier gaan we voor de Kolom- of staafdiagram. Vervolgens kies je hier voor de 2D kolom, gegroepeerde kolom.
Hoe maak je een grafiek op papier? Maak een goede schaalverdeling, het liefst met mooie afgeronde getallen. Gebruik het papier optimaal en probeer de X-as en Y-as ongeveer even lang te maken. Plaats ook niet teveel getallen op de assen, om de grafiek goed leesbaar te houden. Vermeld bij beide assen duidelijk de grootheid en eenheid.

Hoe bewerk je een grafiek in Word?

Klik met de rechtermuisknop op de grafiek en kies vervolgens Gegevens selecteren. Klik in het vak Legendagegevens (reeksen) op de reeks die u wilt wijzigen. Klik op Bewerken, breng uw wijzigingen aan en klik op OK. Uw wijzigingen kunnen ertoe leiden dat koppelingen naar de brongegevens in het werkblad worden verbroken. Hoe bereken je een omgekeerd evenredig? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van de specifieke situatie. Een manier om een omgekeerd evenredige te berekenen is echter de formule y = k/x, waarbij k een constante is. Deze formule kan worden herschikt om x op te lossen, wat de vergelijking x = k/y oplevert. Om de omgekeerd evenredige verhouding van een gegeven waarde y te berekenen, deelt men dus de constante k door y.

Hoe maak je een formule bij een exponentieel verband?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de aanpak zal variëren afhankelijk van de specifieke situatie. Enkele tips voor het maken van een formule in het geval van een exponentiële relatie zijn echter het begrip exponentiële groei en verval begrijpen, exponentiële functies gebruiken om situaties uit de praktijk te modelleren, en logaritmen gebruiken om exponentiële vergelijkingen op te lossen.

Door Blackmore

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een organigram maken? :: Hoe maak je lijndiagram?
Handige links