Huis > H > Hoe Maak Je Je Powerpoint Mooier?

Hoe maak je je PowerPoint mooier?

Lees hier 5 tips om een echt goede PowerPoint presentatie te maken.

  1. Creëer een verhaallijn.
  2. Vermijd Bullet Points zoveel mogelijk.
  3. Less is more.
  4. Kies de juiste animaties.
  5. Eindig met een krachtige slide.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoeveel slides in een presentatie?

Een bekende maatstaf voor PowerPoint-presentaties is de 10/20/30-regel. Deze regel dicteert dat je ongeveer 10 dia's nodig hebt voor een presentatie van 20 minuten, en dat elke dia een 30-punts lettertype gebruikt. Met andere woorden, elke dia duurt ongeveer twee minuten. Dienovereenkomstig, wat is de 1 6 6 regel? Gebruik de 1-6-6 regel: één idee per slide, maximaal zes regels tekst of opsommingstekens, maximaal 6 woorden per regel.

Hoe schrijf je een introductie over jezelf voorbeeld?

Aangenomen dat u een voorbeeld wilt van hoe u een inleiding over uzelf schrijft, zou een mogelijke aanpak als volgt kunnen zijn:
Mijn naam is _______ en ik ben _______ jaar oud. Ik kom oorspronkelijk van _______ maar ik woon momenteel in _______. Ik ben momenteel _______ maar ik heb in het verleden ook _______ gehad. Ik heb een passie voor _______ en _______, en ik geniet van _______ in mijn vrije tijd.
Ik ben enthousiast om deel uit te maken van _______ omdat ik geloof dat _______. Ik kijk uit naar _______ en _______ in deze rol. Wat zet ik in een voorstel stukje? Een voorstel moet een overzicht bevatten van het voorgestelde project, met inbegrip van het doel, de doelstellingen en de oogmerken ervan. Ook moeten de verwachte resultaten van het project en een gedetailleerd plan voor de uitvoering ervan worden besproken. Het voorstel moet ook een begroting voor het project bevatten, alsmede een tijdschema voor de voltooiing ervan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Je kunt ook vragen hoe jezelf voorstellen aan nieuwe collega's?

Jezelf online voorstellen door middel van een leuk mailtje waarin je jezelf kort voorstelt. Hierdoor weten ze alvast wie je bent voordat niemand weet dat jij nieuw bent. In dit mailtje vertel je heel kort iets over jezelf en zet er een leuke spontane foto bij. Het belangrijkste is, houdt het kort maar krachtig. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een link in een mail? Een hyperlink invoegen

  1. Plaats de cursor in de hoofdtekst van het bericht op de plaats waar u een koppeling wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Bericht op Hyperlink.
  3. Typ in het vak Koppeling het adres van de koppeling.
  4. Typ in het vak Tekst de tekst die u wilt weergeven in het bericht.

Hoe doe je paginanummering in Google Docs?

Paginanummers toevoegen

  1. Open een document in de Google Documenten-app.
  2. Tik op Bewerken .
  3. Tik op Invoegen .
  4. Tik op Paginanummer .
  5. Kies waar je de paginanummers wilt weergeven en of je de eerste pagina wilt overslaan.
Hoe maak ik een nieuwe pagina in Google Docs? Om in Google Docs een nieuwe pagina te maken, kunt u een pagina-einde invoegen of de knop Nieuwe pagina op de werkbalk gebruiken. Om een pagina-einde in te voegen, plaatst u uw cursor waar u wilt dat de nieuwe pagina begint en klikt u op Invoegen > Onderbreken > Pagina-einde. Om de knop Nieuwe pagina te gebruiken, klikt u op Invoegen > Pagina-einde.

Hoe presenteer ik een PowerPoint presentatie?

Er zijn verschillende manieren om een PowerPoint-presentatie te presenteren. Eén manier is om het PowerPoint-presentatiebestand op uw computer te openen en te klikken op het tabblad "Diavoorstelling" bovenaan de pagina. Van daaruit kunt u klikken op "Vanaf begin" om de presentatie vanaf het begin te starten, "Vanaf huidige dia" om de presentatie te starten vanaf de huidige dia waarop u zich bevindt, of "Aangepaste show" om te kiezen welke dia's u in de presentatie wilt laten zien. Een andere manier om een PowerPoint-presentatie te presenteren is uw computer aan te sluiten op een projector of ander weergaveapparaat en te klikken op het tabblad "Diavoorstelling" bovenaan de pagina. Klik vervolgens op "Projector" en kies het beeldscherm dat u voor de presentatie wilt gebruiken.

Door Reave Arrastia

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een screenshot op een laptop? :: Hoe een leuke presentatie maken?
Handige links