Huis > H > Hoe Maak Je Print Screen Op De Computer?

Hoe maak je Print Screen op de computer?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen waar kan ik mijn screenshots vinden?

De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.
Wat is een screenshot en hoe doe je dat? Een screenshot is een afbeelding van wat er op dat moment op uw scherm staat. U kunt van een screenshot gebruik maken wanneer u exact wil laten zien wat er op uw scherm wordt weergegeven. De afbeelding van het scherm kunt u vervolgens versturen naar uw gesprekspartner om het een en ander te verduidelijken.

Wat is de venster knop op Chromebook?

De vensterknop op Chromebook is een knop in de linkerbovenhoek van het scherm waarmee u kunt schakelen tussen open vensters. Vervolgens, hoe maak je een screenshot op je laptop chrome? Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken op een laptop met Google Chrome:
1. Gebruik de Chrome DevTools
Open de Chrome DevTools door op F12 te drukken. Klik vervolgens op het tabblad "Netwerk". Klik ten slotte op de knop "Screenshot".
2. Gebruik de Chrome-extensie
Er zijn een aantal extensies voor schermafbeeldingen beschikbaar voor Google Chrome, zoals Awesome Screenshot en Full Page Screen Capture. Om een van deze extensies te gebruiken, installeert u deze gewoon vanuit de Chrome Web Store en klikt u vervolgens op het pictogram van de extensie om een schermafbeelding te maken.
3. Gebruik een Third-Party Screenshot Tool
Er zijn veel screenshot tools van derden beschikbaar waarmee u screenshots van webpagina's kunt maken. Sommige van deze tools, zoals Snagit en Greenshot, hebben zelfs Chrome-extensies die het maken van schermafbeeldingen nog eenvoudiger maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, hoe maak je een screenshot op je laptop zonder print screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.
Hoe maak je een Schermknipsel? Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen. Selecteer Modusof in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.

Hoe scherm opnemen Windows?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.
Trouwens, waar staan schermopnamen windows 10? Screenshots in Windows 10 worden standaard opgeslagen in de map PicturesScreenshots. Om een screenshot te maken, drukt u gewoon op de Print Screen-toets op uw toetsenbord.

Waar worden screenshots opgeslagen Windows 11?

Screenshots genomen op een Windows 11 computer worden opgeslagen in de map Afbeeldingen van de gebruiker, in een submap genaamd Screenshots.

Door Heddie

Vergelijkbare artikelen

Waar kan je je screenshots vinden macbook? :: Hoe maak je een screenshot op een tablet?
Handige links