Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Een Tablet?

Hoe maak je een screenshot op een tablet?

Een screenshot maken met een Android tablet

Dan drukt u tegelijkertijd op de stand-by en Home knop en houdt deze ongeveer één seconde ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Waar kan ik mijn screenshots vinden?

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen. Bovendien, hoe doe je een print screen? Een print screen kun je maken met behulp van de knop 'print screen/ prnt scrn" op je toetsenbord; meestal boven de cijfers aan de rechterkant van je toetsenbord. Vervolgens open je Word en druk je op Ctrl en V (Ctrl ingedrukt houden terwijl je de V intoetst). Een kopie van je schermweergave wordt nu in Word geplakt.

Hoe maak je een lange screenshot iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een lange screenshot te maken op de iPhone:
1. Gebruik de ingebouwde screenshot-tool:
Open de app of webpagina waarvan je een lange screenshot wilt maken. Maak een gewone screenshot door de knoppen Home en Sleep/Wake tegelijkertijd in te drukken. Tik op het screenshot linksonder om het te openen in de Markup editor. Tik op de knop Volledige pagina bovenaan de editor. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek om uw lange schermafbeelding op te slaan of te delen.
2. Gebruik een app van derden:
Er zijn een aantal apps van derden die lange screenshots op de iPhone kunnen maken, zoals Tailor en LongScreen. Deze apps werken meestal door meerdere screenshots te maken en ze samen te voegen tot één lange afbeelding.
3. Gebruik het ingebouwde hulpmiddel voor lange schermafbeeldingen van Safari:
Als je Safari gebruikt om een lange screenshot te maken, kun je de ingebouwde lange screenshot-tool gebruiken. Open hiervoor de webpagina waarvan u een lange schermafbeelding wilt maken. Tik op de knop Delen in de onderste werkbalk. Scroll naar beneden en tik op de knop Request Desktop Website. Maak een gewone screenshot door de knoppen Home en Sleep/Wake tegelijkertijd in te drukken. Tik op het screenshot in de linker benedenhoek om het te openen in de Markup editor. Tik op de knop Volledige pagina bovenaan de editor. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek om uw lange schermafbeelding op te slaan of te delen. Men kan zich ook afvragen: hoe trek je een screenshot op een samsung tablet? Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken op een Samsung tablet:
1. Met behulp van de hardwaretoetsen:
- Houd de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop tegelijkertijd ingedrukt.
U hoort een sluitergeluid of ziet een snelle animatie die aangeeft dat er een screenshot is gemaakt.
- Het screenshot wordt opgeslagen in de map "Screenshots" in de Galerij-app.
2. Het Palm Swipe-gebaar gebruiken:
- Schakel deze functie in door te gaan naar Instellingen -> Geavanceerde functies -> Moties en gebaren -> Palm swipe om vast te leggen.
- Om een screenshot te maken, plaats je gewoon je hand verticaal op de rand van het scherm en veeg je over het scherm van links naar rechts.
3. De S Pen gebruiken:
- Als u een S Pen hebt, kunt u deze gebruiken om een screenshot te maken door de pen boven het scherm te houden en op de knop op de pen te drukken.
Het screenshot wordt opgeslagen in de map "Screenshots" in de Galerij-app.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een schermopname op Samsung tablet?

Hoe maak je een screenshot met Samsung?

  1. Druk de volume omlaag-knop en de aan-knop, of de volume omlaag en de start-knop, tegelijk in.
  2. Nu maakt je smartphone een screenshot.
  3. Je onderin het scherm een balk met opties voor het screenshot. De afbeelding is automatisch opgeslagen bij je foto's.
Dienovereenkomstig, waar worden screenshots opgeslagen windows 11? Je kunt screenshots ook meteen als bestand opslaan door de Windows-toets samen met PrtScrn in te drukken. Het bestand wordt dan opgeslagen als . png-bestand, in de map Afbeeldingen.

Bovendien, waar worden schermopnames opgeslagen mac?

Standaard worden schermafbeeldingen op uw bureaublad bewaard met de naam 'Schermafbeelding [datum] om [tijd]. png'. In macOS Mojave of hoger kunt u de standaardlocatie van bewaarde schermafbeeldingen wijzigen vanuit het Opties-menu in de app Schermafbeelding. Dit in overweging nemend, hoe maak je een screenshot zonder print screen? Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken zonder de print screen knop te gebruiken.
Eén manier is om het knipselgereedschap te gebruiken. Het knipselgereedschap is een ingebouwde Windows-toepassing waarmee u een deel van uw scherm kunt selecteren en opslaan als een afbeelding.
Om het knipselgereedschap te openen, kunt u het zoeken in het startmenu, of u kunt het vinden in de map Accessoires in de lijst met programma's.
Zodra het knipselprogramma is geopend, kunt u op de knop Nieuw klikken om een screenshot te maken. U kunt dan met de muis het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen.
Zodra u het gebied hebt geselecteerd, kunt u op de knop Opslaan in het knipselgereedschap klikken om het screenshot als afbeelding op te slaan.
Een andere manier om een schermafdruk te maken zonder de knop Scherm afdrukken te gebruiken, is door de sneltoets Windows + Shift + S te gebruiken.
Deze sneltoets toont een selectiegereedschap waarmee u het gedeelte van het scherm kunt selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, wordt de schermafbeelding opgeslagen als een afbeelding.

Wat is de sneltoets voor Print Screen?

De sneltoets voor Print Screen is de PrtScn toets op uw toetsenbord.

Door Gamber

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je Print Screen op de computer? :: Hoe kan je een screenshot maken op Chromebook?
Handige links