Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Apple?

Hoe maak je een screenshot Apple?

Een schermafbeelding maken op uw iPhone

  1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, waar vind ik mijn screenshots mac?

Op je Mac screenshots maken, doe je door de combinatie Shift-Cmd-3 te gebruiken. Je maakt dan een screenshot van het gehele scherm. De schermafbeelding vind je vervolgens terug op je bureaublad. Wat dit betreft, hoe maak je print screen op de computer? Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken zonder de Print Screen knop te gebruiken.
Eén manier is om het knipgereedschap te gebruiken. Dit is een ingebouwd hulpmiddel in Windows waarmee u een deel van het scherm kunt selecteren om vast te leggen. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het menu Start en zoekt u naar "Knipselgereedschap". Open vervolgens het knipselgereedschap en klik op de knop "Nieuw". Hiermee kunt u een gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd dat u wilt vastleggen, klikt u op de knop "Opslaan als" om uw schermafbeelding op te slaan.
Een andere manier om een screenshot te maken is door de sneltoets Windows + Shift + S te gebruiken. Hiermee wordt ook het knipgereedschap geopend.
U kunt ook de sneltoets Windows + PrtScn gebruiken. Hiermee maak je een schermafdruk van je hele scherm en sla je die op als PNG-bestand in je map "Afbeeldingen". Hoe moet je een screenshot maken op iPhone? Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op je iPhone:
1. Houd de Slaap/Wektoets aan de bovenkant van uw iPhone ingedrukt. Druk tegelijkertijd op de Home-knop en laat deze los. Je zou het scherm kort moeten zien knipperen. Dit geeft aan dat er een screenshot is gemaakt.
2. Ga naar de app Instellingen en tik vervolgens op het tabblad Algemeen. Scroll naar beneden naar het gedeelte Toegankelijkheid en selecteer de optie AssistiveTouch. Zet de schakelaar op AAN.
Als je nu de Slaap/Wektoets ingedrukt houdt, zou je een nieuwe knop op je scherm moeten zien verschijnen. Tik op deze knop en vervolgens op de knop Apparaat. Tik tenslotte op de knop Screenshot maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een schermopname op een iPhone?

Uw scherm opnemen

  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
Waar kan ik mijn screenshots vinden? De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Waar kan je je screenshots vinden?

Uw screenshot zoeken, delen en bewerken

  1. Open de app Foto's. op uw telefoon.
  2. Tik op Bibliotheek. Screenshots. Als u een screenshot wilt delen, tikt u op Delen . Als u een screenshot wilt bewerken, tikt u op Bewerken .
Hoe schermopname Macbook Air? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u schermopnames kunt maken op een Macbook Air. De eerste manier is om de ingebouwde screen capture tool te gebruiken. Om dit te doen, opent u het programma dat u wilt vastleggen en drukt u op Command + Shift + 3 op uw toetsenbord. Dit maakt een foto van uw hele scherm en slaat het op uw bureaublad op.
Als u alleen een specifiek deel van uw scherm wilt vastleggen, kunt u het ingebouwde hulpmiddel voor schermopname gebruiken door op Command + Shift + 4 op uw toetsenbord te drukken. Hiermee kunt u het gedeelte van uw scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, wordt de foto opgeslagen op uw bureaublad.
Als u een video van uw scherm wilt opnemen, kunt u het programma QuickTime Player gebruiken. Hiervoor opent u QuickTime Player en klikt u op Bestand > Nieuwe schermopname. Er verschijnt een venster waarin u het gedeelte van uw scherm kunt selecteren dat u wilt opnemen. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, wordt de opname gestart en opgeslagen op uw bureaublad.

Trouwens, hoe maak je een schermknipsel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een schermknipsel te maken, afhankelijk van welke versie van Windows u gebruikt. In Windows 10 kunt u het knipselgereedschap gebruiken om een knipsel van uw scherm te maken. Open hiervoor het knipgereedschap in het menu Start en klik en sleep om het gebied van uw scherm te selecteren dat u wilt kopiëren. Zodra u de muisknop loslaat, wordt het knipsel naar uw klembord gekopieerd.
In Windows 7 kunt u het Knipselgereedschap of de Knipselwizard gebruiken om een knipsel van uw scherm te maken. Om de knipselassistent te gebruiken, drukt u op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord en opent u de knipselassistent in het menu Start. Selecteer het gebied van uw scherm dat u wilt kopiëren en klik vervolgens op de knop "Kopiëren". Het knipsel wordt naar uw klembord gekopieerd.

Door Michi

Vergelijkbare artikelen

Hoe scherm opnemen Windows? :: Waar kan je je screenshots vinden macbook?
Handige links