Huis > H > Hoe Kan Ik Een Schermafbeelding Maken?

Hoe kan ik een schermafbeelding maken?

Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Vervolgens, hoe maak je een screenshot met een samsung?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Hoe neem je je scherm op met Windows 10? Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Waar staat het Knipprogramma?

Het knipprogramma bevindt zich in de map waarin het besturingssysteem is geïnstalleerd. En nog een vraag, hoe kan ik een stuk scherm kopiëren? Er zijn een paar manieren om een stukje van je scherm te kopiëren. Eén manier is om de knop "Print Screen" op je toetsenbord te gebruiken. Dit kopieert een afbeelding van je hele scherm. Een andere manier is om het knipgereedschap te gebruiken. Hiermee kunt u een specifiek deel van uw scherm selecteren om te kopiëren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Wat is nieuw in de update van Windows 10?

Met nieuwe functies in de meest recente updates voor Windows kunt u uw pc aanpassen, de beveiliging verbeteren en creatiever werken met Windows. Met deze updates wordt het ook eenvoudiger om te werken met de pc en andere apparaten, door bijvoorbeeld te synchroniseren met Android-telefoons (7.0 of hoger). Kan geen screenshot maken op laptop? alt ctrl en prt.sc toets druk, mvg.

Kan geen screenshot maken Samsung?

Stap 1: Controleer je Android-instellingen

  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
  • Schakel Screenshot gebruiken in.
Men kan zich ook afvragen: waarom werkt windows shift s niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom de Windows sneltoets "Shift + S" niet werkt zoals verwacht. Controleer eerst of de toets "S" niet is toegewezen aan een andere functie in de toetsenbordinstellingen van Windows. Als de "S"-toets is toegewezen aan een andere functie, zal de snelkoppeling niet werken. Een andere mogelijkheid is dat de sneltoets wordt onderschept door een ander programma. Sommige tekstverwerkers onderscheppen bijvoorbeeld de "Shift + S"-snelkoppeling om de blokselectiemodus in te schakelen. Ten slotte is het ook mogelijk dat de sneltoets niet wordt ondersteund door het actieve venster. Veel vensters ondersteunen bijvoorbeeld de snelkoppeling "Shift + S" niet.

Hoe maak je een screenshot op je mobiel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op je mobiele telefoon. Een manier is om de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd enkele seconden ingedrukt te houden. Een andere manier is het downloaden van een screenshot app uit de app store.

Door Lody Blick

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Screenshots Windows 10? :: Hoe maak je een screenshot op de PC?
Handige links