Huis > H > Hoe Smartphone Deblokkeren?

Hoe smartphone deblokkeren?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Dus, hoe kom je in iemands telefoon zonder code?

Er zijn 3 opties om dit te doen. Via Find My Mobile van Samsung, via Google Apparaatbeheer of een reset naar de fabrieksinstellingen om alle instellingen en gegevens (en dus ook de schermbeveiliging) te verwijderen. Hoe kan ik mijn telefoon unlocken? Dit is gelukkig simpel. Je vraagt bij je provider een 'unlock' code aan. Hiervoor heb je opnieuw je IMEI-nummer nodig. De unlock code kun je invoeren wanneer je je nieuwe simkaart in de telefoon stopt.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik het scherm vastzetten?

Er zijn een paar manieren om een scherm te repareren. Eén manier is om een schermbeschermer te gebruiken. Een andere manier is om een schermreparatiekit te gebruiken. Hoe schermvergrendeling uitschakelen iPhone? Open de Instellingen-app op de iPhone.
Tik op "Weergave en helderheid".
Tik op "Automatische vergrendeling".
Tik op "Nooit" om de schermvergrendeling uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Adobe Flash Player deblokkeren?

U kunt op het tabblad Beveiliging klikken. Plug-ins en Javascript zijn toegestaan als u dat aanvinkt. U kunt klikken op de Plug-in instellingen.

Vervolgens, hoe samsung deblokkeren?

Tik op de schakelaars om "Afstandsbedieningen" en "Ontgrendeling op afstand" te activeren.

  1. Ga naar Find My Mobile.
  2. 2 Log in op je Samsung-account.
  3. 3 Klik op "Ontgrendelen".
Hoe gsm heropstarten? Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten.

Trouwens, wat moet je doen als je telefoon geblokkeerd is samsung?

Toestel resetten via recovery mode:

  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.
Wat kost het om een telefoon simlockvrij te maken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de telefoon en de serviceprovider. Over het algemeen is het echter relatief goedkoop om een telefoon te unlocken. AT&T rekent bijvoorbeeld meestal $25 om een telefoon te unlocken, terwijl T-Mobile $20 rekent.

En nog een vraag, wat kun je met een telefoon zonder simkaart?

Als uw telefoon geblokkeerd is bij een provider, moet u een SIM-kaart van die provider gebruiken om de telefoon te kunnen gebruiken. Als uw telefoon ontgrendeld is, kunt u een SIM-kaart gebruiken van elke provider die dezelfde soort technologie gebruikt (GSM of CDMA). Met een ontgrendelde telefoon en een SIM-kaart van een andere aanbieder moet u kunnen bellen en datadiensten kunnen gebruiken (ervan uitgaande dat de aanbieder die u gebruikt dekking heeft in uw gebied).

Door Antonin Rioux

Vergelijkbare artikelen

Is WinRAR gratis? :: Hoe kan ik mijn puk code invoeren?
Handige links