Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Puk Code Invoeren?

Hoe kan ik mijn puk code invoeren?

Druk op 'Instellingen'. Druk op het tabblad 'Simkaart'. Druk naast 'Pukcode' op 'Tonen' (in de app druk je hier op het oogje). Je ziet nu de pukcode van jouw simkaart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen hoe krijg je je puk code terug?

1. Je kunt de pukcode van je simkaart vinden op de kaart waar je de simkaart hebt uitgedrukt. 2. Wanneer je de pukcode niet meer kunt vinden, kun je deze opvragen via MyYoufone onder 'Abonnement'. Mensen vragen ook: hoeveel cijfers heeft een simcode? Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent sim vergrendeld op mijn iphone?

Sim locked verwijst naar een telefoon die beperkt is tot een bepaalde provider. Deze provider geeft de telefoon meestal met korting in ruil voor een tweejarig contract. Een simlock kan ook verwijzen naar een telefoon die beperkt is tot een bepaalde regio. Een telefoon die in de Verenigde Staten aan AT&T is voorbehouden, werkt bijvoorbeeld niet met een simkaart van een Europese provider. Kan simkaart niet ontgrendelen iPhone? Als u uw iPhone niet kunt ontgrendelen met uw wachtwoord, moet u uw iPhone herstellen met iTunes. Sluit uw iPhone aan op uw computer, open iTunes en selecteer uw iPhone. Klik op Samenvatting en vervolgens op iPhone herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat kost iTunes?

Wat kost het? Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezinsabonnement € 19,95 per maand. Dit in overweging nemend, wat kost een abonnement op itunes match? Een abonnement op iTunes Match kost €25 per jaar (± €2,08 per maand).

Bovendien, hoe kom ik aan itunes?

Aanmelden bij de iTunes Store

  1. Kies 'Account' > 'Aanmelden' in iTunes op je pc.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Aanmelden met je Apple ID: Voer je Apple ID en wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Een Apple ID aanmaken: Klik op 'Nieuwe Apple ID aanmaken' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Dus, waar staat simkaartnummer op simkaart? Het nummer van de SIM-kaart staat op de achterkant van de kaart, onder de goudkleurige chip.

Waar vind ik Simkaartnummer op de simkaart?

Het SIM-kaartnummer is meestal te vinden op de SIM-kaart zelf - het staat op de kaart gedrukt. Als u het SIM-kaartnummer niet kunt vinden, kunt u het misschien vinden in de instellingen van de telefoon.

Door Kirima

Vergelijkbare artikelen

Hoe smartphone deblokkeren? :: Wat als ik mijn toegangscode iPhone?
Handige links