Huis > W > Wat Kost Plex Per Maand?

Wat kost Plex per maand?

De software is gratis, maar voor bepaalde functies, zoals intro's overslaan, video transcoding met hardware acceleration, downloads en muziek streamen is een betaalde Plex Pass benodigd. Die kost 4,99 euro per maand, 39,99 euro per jaar of eenmalig 119,99 euro.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat dit betreft, wat kun je doen met plex?

Plex is een mediacenterdienst die al je content – van films en series tot eigen muziek, video's en foto's – indexeert en via een handige Android-app of webinterface beschikbaar maakt. Bovendien, is plex legaal? De media (audio en video) kan op het systeem worden geplaatst, en vervolgens met een gebruiksvriendelijke interface afgespeeld worden. Het is toegestaan om Plex te gebruiken met legaal verkregen materiaal, mits voor eigen gebruik.

Dienovereenkomstig, hoe media toevoegen aan plex?

Er zijn een paar manieren om media aan Plex toe te voegen. De eerste is om de webinterface te gebruiken. Log hiervoor in op de webinterface en klik op de knop "Media toevoegen". Dit zal een bestandsbrowser openen. Navigeer naar de map die uw media bevat en selecteer deze. De media worden dan toegevoegd aan uw Plex-bibliotheek.
De tweede manier om media aan Plex toe te voegen is door de Plex Media Server applicatie te gebruiken. Open hiervoor de Plex Media Server applicatie en klik op de "Media toevoegen" knop. Dit opent een bestandsbrowser. Navigeer naar de map die uw media bevat en selecteer deze. De media worden dan toegevoegd aan uw Plex-bibliotheek. Waarom Plex gebruiken? Plex is een mediaserverapplicatie waarmee gebruikers hun media-inhoud kunnen organiseren en streamen. Het is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, Linux en NAS-apparaten. Plex is een populaire keuze voor home media server gebruikers omdat het gemakkelijk te gebruiken is en een rijke gebruikersinterface biedt. Bovendien biedt Plex verschillende functies, zoals de mogelijkheid om inhoud van verschillende bronnen te streamen, ondersteuning voor een groot aantal mediaformaten en integratie met verschillende apparaten.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waarom een Plex pass?

Als abonnee krijg je exclusieve toegang tot de voordelen van Plex Pass, zoals kortingen en aanbiedingen, previews en VIP-specials van onze partners. EN je krijgt eerder dan de rest toegang tot de nieuwste functies! We voegen steeds nieuwe promoties toe, dus kijk regelmatig of er iets nieuw is. Vervolgens, welke bestanden kan plex afspelen? Plex Media Server ondersteunt veel bestandsformaten; voor video bijvoorbeeld populaire formaten als mkv, mp4, mov en avi. Ook video's in 4K (3840 x 2160 pixels) met de H. 264 (avc) of H. 265 (hevc) codec worden ondersteund, mits je computer krachtig genoeg is om ze te decoderen.

Bovendien, wat kan je met een mediaserver?

De mediaserver vormt de brug tussen de opgeslagen of direct opgenomen videobestanden en de kijkers of toeschouwers. En dat is heel breed. Van een eenvoudige thuisafspeler in de homecinema en kabel-tv tot grootschalige theaterproducties en evenementen. Dit zelfs met Virtual, Augemented of Mixed Reality. Dienovereenkomstig, wat is plex voor nas? Volgens Plex is hun mediaserversoftware ontworpen om "audio en video te organiseren, af te spelen en te streamen naar elk apparaat, altijd en overal." Met andere woorden, het is een tool die kan worden gebruikt om mediabestanden te beheren en af te spelen die zijn opgeslagen op een network attached storage (NAS) apparaat. Daarnaast biedt Plex ook apps voor mobiele apparaten en smart-tv's, waarmee u uw mediabibliotheek die is opgeslagen op de NAS kunt openen en afspelen.

Dit in overweging nemend, hoe werkt een mediaserver?

Een mediaserver is een computer of ander apparaat dat digitale mediabestanden opslaat en beschikbaar maakt voor computers of andere apparaten in een netwerk. Wanneer een mediaserver wordt gebruikt om mediabestanden op te slaan en te delen op een netwerk, wordt hij vaak een mediaserverapplicatie genoemd.

Door Canter

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer je Plex? :: Wat kun je doen met OneNote?
Handige links