Huis > H > Hoe Deelnemen Aan Webex?

Hoe deelnemen aan Webex?

Wat is de optie 'Deelnemen als gast' voor Cisco Webex Meetings Online?

  1. Voer uw naam in (dit is de naam die verschijnt in het deelvenster Deelnemers voor uw vergadering), uw e-mailadres en het wachtwoord voor de vergadering (indien vereist).
  2. Klik op de knop Deelnemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je deelnemen aan Google Meet zonder Google-account?

U hoeft geen Google-account te hebben om deel te nemen aan Meet-videovergaderingen. Als u geen Google-account hebt, moeten de organisatoren van de vergadering u toegang geven tot de vergadering.

Hoe start ik een Webex meeting?

Een vergadering in een persoonlijke ruimte starten

Klik in uw persoonlijke ruimte op uw Webex-site op de vervolgkeuzepijl en selecteer Bureaublad-app gebruiken of Web-app gebruiken en selecteer vervolgens Eenvergadering starten. Nadat de vergadering is geopend, selecteert u uw audio- en video-opties.
Hoe maak ik een Webex uitnodiging? Ga naar Berichten, tik op , selecteer Een direct bericht verzenden, tik op Persoon toevoegen en typ vervolgens het e-mailadres van de persoon die u wilt uitnodigen en tik op MAKEN . Schrijf uw bericht naar ze en tik op om te verzenden. Als ze zijn gaan deelnemen aan deWebex-app, wordt uw bericht in de app weergegeven.

Hoe werkt Webex teams?

Webex teams werken door gebruikers in staat te stellen met elkaar te communiceren en samen te werken met behulp van verschillende hulpmiddelen zoals videoconferenties, instant messaging, het delen van bestanden en meer. Gebruikers kunnen teams aanmaken voor specifieke projecten of taken en kunnen andere gebruikers uitnodigen om zich bij hun team aan te sluiten. Zodra een team is aangemaakt, kunnen gebruikers tools en toepassingen toevoegen om hen te helpen bij hun werk, en kunnen ze met elkaar communiceren via de verschillende beschikbare tools. Daarvan, kan ik webex gebruiken? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals het type webex dat u gebruikt, uw internetverbinding en de specificaties van uw computer. Dat gezegd hebbende, in het algemeen zou u in staat moeten zijn om webex te gebruiken zonder grote problemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe deelnemen aan Google Meet?

U kunt een code invoeren in een webbrowser.

Wat is een Webex meeting?

De Cisco WebEx Meeting Server is een veilige, volledig gevirtualiseerde conferentie-oplossing, wat plaats kan vinden in uw thuisnetwerk. Het combineert audio- en webconferentie in één oplossing. Hoe werkt Webex rijksoverheid? U kunt video gebruiken, chatten met andere deelnemers en inhoud delen. Tik op Deelnemen aan vergadering in uw e-mailuitnodiging als het tijd is om deel te nemen aan de vergadering. Tik op Downloaden om de app voor Webex Meetings te installeren en deel te nemen aan videoconferentie.

Is Webex gratis?

Gebruik een gratis Webex-account voor onbeperkt chatten en bellen met andere Webex-gebruikers . Host veilige, virtuele vergaderingen die tot 50 minuten duren met maximaal 100 deelnemers in uw persoonlijke ruimte. Download de gratis versie van de Webex-app voor toegang tot meer functies. Daarvan, hoe veilig is webex? Aangenomen dat u vraagt naar de beveiliging van het Webex-platform:
Webex gebruikt een aantal beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen, waaronder AES 256-bits encryptie voor alle gegevens in doorvoer, TLS 1.2 voor alle verbindingen en 2048-bits RSA-sleutels voor verificatie. Daarnaast gebruikt Webex Meetings SRTP met 128-bits versleuteling voor alle audio- en videostromen. Alle Webex-producten voldoen aan SOC 2 Type 2.
Voor meer informatie over de beveiliging van Webex kunt u de Cisco Webex Security Whitepaper raadplegen:
https://www.cisco.com/c/en/us/about/security-center/security-white-papers.html

En nog een vraag, hoeveel data verbruikt webex?

De gemiddelde WebEx vergadering verbruikt ongeveer 1,5 Mbps aan data.

Door Forest

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Webex account? :: Hoe werkt Xlookup in Excel?
Handige links