Huis > W > Wat Kost Een Webex Account?

Wat kost een Webex account?

Webex is beschikbaar in een gratis versie, een Starter-versie voor 12,85 euro per host per maand, een Plus-versie voor 17,30 euro per host per maand, en een Business-versie voor 25,65 euro per host per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe kan ik zoom gebruiken?

Zoom is een videoconferentie software waarmee je online vergaderingen kunt houden in de cloud. Face-to-face vergaderen via een internetverbinding met collega's, leverancier, klanten of partners. Communiceren zoals in real-life met alle gezichtsuitdrukkingen, etiketten en het presenteren van documenten. Trouwens, wat kost facetime aan data? Wil je zuinig omgaan met je data, dan is FaceTime de app die je moet hebben: deze verbruikt maar 3MB per minuut. Google Duo zit er tussenin met 10 MB per minuut.

Je kunt ook vragen hoeveel gb kost videobellen?

Videobellen gebruikt gewoonlijk ongeveer 0,3 GB per uur, dus een gesprek van tien uur zou ongeveer 3 GB aan gegevens gebruiken. Vervolgens, hoeveel mb kost een half uur videobellen? Een videogesprek van een half uur met Skype kan 0,1 mb tot 2,4 mb kosten, afhankelijk van de kwaliteit van het videogesprek.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is het gebruik van Zoom gratis?

Met het Amerikaanse Zoom kun je gratis videobellen met maximaal 100 mensen tegelijk. In de gratis versie kun je maximaal 40 minuten videobellen met een groep. Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik ik zoom op mijn laptop? Klik op Zoom Meetings openen (in Chrome) of Openen (in Edge) om het zojuist gedownloade programma te openen. Klik op Join with video (meedoen met beeld). Er verschijnt een wit venster in beeld. Klik op Join with computer audio (meedoen met geluid vanaf de pc).

Vervolgens, kun je zoom gebruiken zonder te downloaden?

Als u geen toegang hebt tot apps - of er geen hebt geïnstalleerd - kunt u Zoom in een browser uitvoeren. Zelfs als u wel Zoom-apps hebt, kunt u Zoom in plaats daarvan in een browser uitvoeren. Dienovereenkomstig, welke apps verbruiken veel data iphone? Er zijn een paar apps die erom bekend staan veel gegevens te verbruiken op de iPhone. Hieronder vallen streaming-apps als Netflix, YouTube en Hulu, maar ook muziekstreaming-apps als Spotify en Pandora. Sociale media-apps zoals Facebook en Instagram kunnen ook veel gegevens verbruiken, vooral als je de auto-play-functie hebt ingeschakeld. Games die online worden gespeeld, kunnen ook veel gegevens verbruiken, vooral als het grafisch zware games zijn.

Welke apps verbruiken veel MB's?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het soort apps dat u gebruikt en hoe vaak u ze gebruikt. Van sommige apps is echter algemeen bekend dat ze meer bronnen gebruiken dan andere, zoals games, videobewerkingssoftware en bepaalde soorten productiviteitsapps. Bovendien, als u veel apps op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunnen ze allemaal bijdragen aan een verhoogd gebruik van hulpbronnen.

Door Marylou Lacaze

Vergelijkbare artikelen

Heb je internet nodig om te kunnen whatsappen? :: Hoe deelnemen aan Webex?
Handige links