Huis > H > Hoe Gebruik Je Zoom Als Deelnemer?

Hoe gebruik je Zoom als deelnemer?

Deelnemen is mogelijk via een laptop, vaste computer of tablet, waar wel een camera en geluid op moeten zitten. Ook via een smartphone kunt u deelnemen, houdt er echter wel rekening mee dat u dan de gehele sessie naar dit (relatief kleine) scherm moet kijken, waarop u met meerdere deelnemers gaat communiceren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Kun je Zoom gebruiken zonder te downloaden?

Als u geen toegang hebt tot apps - of er geen hebt geïnstalleerd - kunt u Zoom in een browser uitvoeren. Zelfs als u wel Zoom-apps hebt, kunt u Zoom in plaats daarvan in een browser uitvoeren. Dit in overweging nemend, hoe werkt zoom op de computer? Zoom is een Clouddienst waarmee je een virtuele bijeenkomst mee kunt houden. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Je moet wel minstens een microfoon en luidspreker hebben aangesloten op je PC en eventueel voor video een webcam.

Wat kost Zoom per maand?

Zoom biedt vier verschillende prijsplannen:
- Pro: $14,99/maand
- Business: $19,99/maand
- Enterprise: $24,99/maand
- Education: $11,99/maand
Het Pro-plan is het meest basale plan en bevat functies zoals één-op-één vergaderingen, groepsvergaderingen en video webinars. Het Business-plan bevat alle functies van het Pro-plan, plus extra functies zoals groeps-chat en cloud-opname. Het Enterprise-plan omvat alle functies van het Business-plan, plus extra functies zoals onbeperkte cloudopslag en onbeperkte groepsvergaderingen. Het Education-plan is ontworpen voor onderwijsinstellingen en omvat alle functies van het Enterprise-plan. Dit in overweging nemend, hoe moet je je scherm delen op zoom? Wanneer u uw scherm op zoom deelt, kunt u het beste een desktop sharing software zoals Mikogo of TeamViewer gebruiken. Zo kunt u uw scherm in real-time delen met andere deelnemers aan de vergadering.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe zet je Zoom op mute?

How to mute on Zoom on a computer

  1. On a desktop Zoom call, move your cursor for options to appear on the Zoom participant squares.
  2. Click the "Mute" microphone option in the bottom left corner.
  3. Hover over a participant for options to appear on their rectangle.
Wat dit betreft, kan ik zoom downloaden? Ga naar de download pagina van Zoom: https://zoom.us/download 2. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads) 3. Installeer het op je computer.

Wat heb je nodig om te zoomen?

Voor een 1 op 1 Zoom meeting heb je slechts een laptop, desktop PC of mobiele telefoon nodig met een internetverbinding, camera en microfoon. Zoom meetings zijn dus bijna overal op te zetten. Wil je met meerdere personen in een ruimte video bellen, dan is een Zoom Room vereist. Kan Zoom langer dan 40 minuten? Ja, Zoom kan langer duren dan 40 minuten, maar alleen als je een betaalde account hebt. Met een betaald account kun je vergaderingen houden die tot 24 uur duren.

Dit in overweging nemend, hoe zoom je in op windows 10?

Om in te zoomen op een Windows 10-computer gebruikt u het hulpmiddel Vergrootglas. Druk op de Windows-logotoets + plusteken (+) op het toetsenbord om het vergrootglas in te schakelen. Om nog verder in te zoomen, drukt u nogmaals op de Windows-logotoets + plusteken (+). Om uit te zoomen drukt u op de Windows logotoets + Minusteken (-). U kunt ook het vergrootglas gebruiken om in te zoomen op specifieke delen van het scherm. Klik hiervoor op de Lensknop . Sleep het vergrootglas vervolgens met de muis over het scherm naar het gebied waarop u wilt inzoomen.

Door Olcott

Vergelijkbare artikelen

Kan defragmenteren kwaad? :: Wat is het verschil tussen teams en Zoom?
Handige links