Huis > H > Hoeveel Procent Van De Ouderen Heeft Een Smartphone?

Hoeveel procent van de ouderen heeft een smartphone?

Van de Nederlanders tussen de 12 en 80 jaar heeft ongeveer 80 procent een smartphone. Onder de groep 75-plussers is dat 13 procent. 55 procent van de senioren heeft een mobiele telefoon. Het gaat dus vaak om een ouder model zonder internet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, hoeveel studenten hebben een telefoon?

We whatsappen, Instagrammen en Facebooken er flink op los met z'n allen in Nederland. En vooral jongeren tussen 13 en 19 jaar: slechts 4 procent van hen is niet in bezit van een smartphone. Dat blijkt uit een onderzoek Trends in de Digitale Media & Entertainment van GfK. Dit in overweging nemend, hoeveel mensen in de wereld hebben internet? Vandaag de dag hebben meer dan 3 miljard mensen wereldwijd toegang tot het internet. Iets meer dan de helft van het internetverkeer loopt via een mobiele telefoon. De verwachting is dat in 2020 de helft van de wereldbevolking via mobiele apparaten het wereldwijde web bezoekt.

Dienovereenkomstig, hoeveel mensen hebben toegang tot het internet?

Volgens een rapport uit 2017 van de International Telecommunication Union hadden ongeveer 3,58 miljard mensen, of bijna de helft van de wereldbevolking, toegang tot het internet. Mensen vragen ook: waar wordt het internet het meest voor gebruikt? Internet wordt meestal gebruikt voor communicatie en het delen van informatie. Dit omvat zaken als e-mail, instant messaging, sociale netwerken en surfen op het web.

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Welk bedrijf had 7 jaar eerder dan Apple een smartphone?

Het waren slechts verbeteraars van hun voorgangers. In 1992 kwam in Amerika namelijk de eerste smartphone ter wereld uit, de IBM Simon. Wat is de levensduur van een mobiele telefoon? Het ontstaan van de mobiele telefoon begon op 3 april 1973, wanneer Motorola-onderzoeker Martin Cooper vanaf zijn mobiele telefoon Joel Engel belt.

Trouwens, welk jaar kwam de mobiele telefoon?

Hoe zag de eerste mobiele telefoon eruit? Wij nemen je terug in de tijd, naar 1983 toen de allereerste mobiele telefoon gelanceerd werd: de Motorola DynaTAC 8000X. DynaTAC is een afkorting van Dynamic Adaptive Total Area Coverage. Erg draagbaar was het toestel niet, hij woog meer dan een kilo. Dienovereenkomstig, waar worden gsm's gemaakt? Volgens een rapport van de International Organization of Motor Vehicle Manufacturers waren er in 2017 wereldwijd meer dan 1,3 miljard motorvoertuigen in gebruik. Daarvan was ongeveer 90 procent personenauto's en iets meer dan 10 procent bedrijfsvoertuigen. In termen van geproduceerde voertuigen was ongeveer 92 procent personenauto's en iets meer dan 8 procent bedrijfsvoertuigen.
De top 10 producenten in 2017 waren China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, India, Zuid-Korea, Rusland, Braziliƫ, Italiƫ en Canada. China alleen al was goed voor ongeveer 29 procent van alle dat jaar geproduceerde voertuigen.
Dus, om de vraag te beantwoorden, een grote meerderheid van de mobiele telefoons wordt gemaakt in China.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen een mobiele telefoon en een smartphone?

Een mobiele telefoon is een apparaat waarmee u kunt bellen en gebeld kunt worden. Een smartphone is een apparaat waarmee u kunt bellen en gebeld kunt worden, maar ook toegang hebt tot het internet, e-mails kunt verzenden en ontvangen en andere taken kunt uitvoeren die u normaal gesproken op een computer zou doen.

Door Dorkus

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel stroom verbruikt mijn computer? :: Hoeveel informatie staat er op internet?
Handige links