Huis > H > Hoeveel Informatie Staat Er Op Internet?

Hoeveel informatie staat er op internet?

Op waren er 5,168,780,607 (5.1+ miljard) internetgebruikers wereldwijd. Om de enorme toename van het internetgebruik te illustreren, waren er eind 3.42 2016 miljard gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar wordt het internet het meest voor gebruikt?

Nederlanders zijn digitaal actiever dan ooit. Van de Nederlandse bevolking vanaf 12 jaar was 88 procent dagelijks online in 2019. De meest voorkomende internetactiviteiten zijn e-mailen en sociale media gebruiken. Bijna vier op de vijf deed een aankoop via internet in 2019. Men kan zich ook afvragen: hoeveel nederlanders hebben een smartphone 2021? De marktpenetratie van Smartphones in ons land is de laatste jaren flink gegroeid – van minder dan 80% in 2015, naar 93% in 2018 en 95% anno 2021. In bijna iedere leeftijdsgroep is de adoptie van smartphones gestegen, waarbij de grootste groei zichtbaar is in de leeftijdscategorie 55+.

Hoeveel mensen hebben een Samsung smartphone?

Volgens een rapport uit 2016 van Counterpoint Research had Samsung een marktaandeel van 23 procent voor smartphones. Dit betekent dat van de 1,4 miljard mensen die een smartphone bezitten, ongeveer 322 miljoen mensen een Samsung-smartphone hebben. Hoeveel mensen hebben een Android telefoon? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, aangezien het aantal mensen met een Android-telefoon sterk varieert, afhankelijk van de geografische locatie. Volgens sommige schattingen bezit echter ongeveer 80% van de wereldbevolking een Android-telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat is de levensduur van een mobiele telefoon?

Het ontstaan van de mobiele telefoon begon op 3 april 1973, wanneer Motorola-onderzoeker Martin Cooper vanaf zijn mobiele telefoon Joel Engel belt. Men kan zich ook afvragen: wat is de oudste telefoon ter wereld? De Motorola DynaTAC 8000X was de eerste commerciële mobiele telefoon. In 1983 begon de verkoop in de Verenigde Staten. Dr. Martin Cooper van Motorola (niet de man op de bovenstaande foto) hield het eerste mobiele telefoongesprek op 3 april 1973 met Joel Engel van Bell Labs.

Wat was de eerste telefoon van Apple?

2007: iPhone 2G, de eerste iPhone ooit! Dit in overweging nemend, hoe oud is de nokia 3310? De Nokia 3310 werd uitgebracht op 1 september 2000 en is dus momenteel 20 jaar oud.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen een mobiele telefoon en een smartphone?

Een mobiele telefoon is een telefoon die een cellulair netwerk gebruikt om te bellen en gebeld te worden, terwijl een smartphone een mobiele telefoon is die ook apps kan uitvoeren en verbinding kan maken met het internet.

Door Hamlet Gilgan

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel procent van de ouderen heeft een smartphone? :: Hoeveel smartphones waren in 2017 wereldwijd in gebruik?
Handige links