Huis > H > Hoe Krijg Je Apple Tv Aan Zonder Afstandsbediening?

Hoe krijg je Apple TV aan zonder afstandsbediening?

De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als u de afstandsbediening van uw Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kunt u de Apple TV Remote op uw iPhone, iPad of iPod touch configureren en gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn apple tv resetten?

De Apple TV opnieuw instellen en de software bijwerken

op de Apple TV. Ga naar 'Systeem' > 'Herstel' en selecteer 'Herstel en werk bij'. Door deze optie te selecteren, herstel je de Apple TV naar de fabrieksinstellingen, wis je alle instellingen en gegevens en werk je het apparaat bij naar de nieuwste versie van tvOS.
Dit in overweging nemend, hoe bedien je apple tv? Open het bedieningspaneel van je iPhone of iPad en tik op de Apple TV Remote. Tik in de lijst die verschijnt op jouw Apple TV of smart tv. Voer de code in die je op het scherm van je tv ziet. Jouw iPhone of iPad app is nu beschikbaar als afstandsbediening voor jouw smart tv of Apple TV.

Welke afstandsbediening Apple TV?

Er zijn twee manieren om je Apple TV te bedienen: de Siri Remote en de Apple TV Remote.
De Siri-afstandsbediening is de kleine, witte afstandsbediening die bij de 4e generatie Apple TV wordt geleverd. Hij heeft een touchpad aan de bovenkant en kan worden gebruikt om door de Apple TV-interface te navigeren. De Siri-afstandsbediening kan ook worden gebruikt om spraakopdrachten te geven aan Siri, de virtuele assistent van de Apple TV.
De Apple TV Remote is de grotere, zilveren afstandsbediening van de derde generatie Apple TV. Hij heeft een richtingsgevoelig toetsenbord, afspeel- en pauzeknoppen en menuknoppen. De Apple TV-afstandsbediening kan ook worden gebruikt om het volume te regelen en om door de Apple TV-interface te navigeren. Hoe krijg je Apple TV op je tv? Om Apple TV op uw televisie te krijgen, moet u het Apple TV-toestel op uw televisie aansluiten. Het Apple TV-toestel sluit u aan op een HDMI-poort van uw televisie. Zodra het is aangesloten, moet u de Apple TV-afstandsbediening gebruiken om naar het menu Instellingen te gaan. In het menu Instellingen moet u de optie "Netwerk" selecteren. In het menu Netwerk moet u de optie "Wi-Fi" selecteren. Zodra u de Wi-Fi optie heeft geselecteerd, moet u uw Wi-Fi netwerk selecteren uit de lijst met beschikbare netwerken. Zodra u uw Wi-Fi netwerk heeft geselecteerd, moet u het wachtwoord voor uw Wi-Fi netwerk invoeren. Zodra u het wachtwoord voor uw Wi-Fi-netwerk hebt ingevoerd, selecteert u de knop "Gereed". Nadat u de knop "Gereed" hebt geselecteerd, maakt uw Apple TV verbinding met uw Wi-Fi-netwerk en hebt u toegang tot de Apple TV-interface op uw TV.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Trouwens, wat heb je nodig om apple tv te kijken?

Dit hebt u nodig

  • Persoonlijk internet*
  • Een tv of een ander beeldscherm met een HDMI-poort.
  • Een HDMI-kabel (voor Apple TV 4K is een kabel vereist die compatibel is met HDMI 2.0 of hoger)
Mensen vragen ook: wat moet je doen als je apple tv het niet doet? De Apple TV opnieuw opstarten
  1. Houd zowel de terugknop. (Siri Remote van de tweede generatie) of de knop.
  2. Haal de stekker van de Apple TV uit het stopcontact, wacht ongeveer vijf seconden en sluit het apparaat weer aan.
  3. Ga op de Apple TV in Instellingen. naar 'Systeem' en selecteer 'Herstart'.

Trouwens, waarom doet mijn apple tv het niet?

Een Apple TV herstarten

Als uw Apple TV niet meer reageert, kunt u hem met de afstandsbediening herstarten: Met uw Siri Remote (2e generatie) of Apple TV Remote (2e generatie):* houd de knoppen 'Terug' en 'TV/Bedieningspaneel' ingedrukt. Laat los zodra het statuslampje op het apparaat begint te knipperen.
Wat te doen als een app vastloopt? De eerste stap is altijd om de app opnieuw te starten. Als de app dan nog niet werkt, kun je proberen de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Soms helpt dit om de app weer goed te laten werken. Als dit ook niet werkt, kun je contact opnemen met de ontwikkelaar van de app. Zij kunnen je helpen om het probleem op te lossen.

Dienovereenkomstig, hoe werkt de afstandsbediening van apple tv?

De afstandsbediening van de Apple TV werkt via een infraroodsensor die op de achterkant van de tv is aangesloten. De afstandsbediening zendt een infraroodsignaal uit dat door de sensor wordt opgevangen. De tv interpreteert vervolgens het signaal en voert de gewenste actie uit.

Door Cello

Vergelijkbare artikelen

Hoe Apple TV bedienen met iPhone? :: Hoe kan ik mijn Apple TV resetten?
Handige links