Huis > H > Hoe Firefox Instellen?

Hoe Firefox instellen?

Android 7, 8 en 9

  1. Tik op de menuknop.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op de schakelaar Als standaardbrowser instellen. Het scherm STANDAARD-APPS wordt getoond.
  4. Tik Browser-app. Het scherm BROWSER-APP wordt getoond.
  5. Tik op de keuzeknop Firefox voor Android.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je pagina kleur op 1 pagina instellen?

Onder 'kleuren', kies één kleur, twee kleuren of voorinstelling. Rechts hiervan kiest u de kleur die u wilt.

Hoe verander ik mijn startpagina Windows 10?

De startpagina van je browser wijzigen

  1. Open Microsoft Edge, selecteer Instellingen en meer > Instellingen .
  2. Selecteer Vormgeving.
  3. Schakel de knop Startpagina weergeven in.
  4. Je kunt Nieuwe tabbladpagina kiezen of URL invoeren selecteren voor een pagina die je wilt gebruiken als je startpagina.
Waar zit de menuknop Firefox? De menubalk weer zichtbaar maken
  1. Klik op de menuknop. , klik op Meer hulpmiddelen… en kies. Werkbalk aanpassen…. Er wordt een nieuw tabblad Firefox aanpassen geopend.
  2. Klik aan de onderkant van het venster op Werkbalken en klik op Menubalk.
  3. Klik op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.

Hoe krijg ik mijn startpagina terug?

Er zijn een paar mogelijke manieren om uw startpagina terug te krijgen, afhankelijk van wat u precies bedoelt met "startpagina."
Als u gewoon de pagina wilt wijzigen die wordt geopend wanneer u uw webbrowser opstart, kan dat in de instellingen. In Chrome kunt u bijvoorbeeld op het menupictogram in de rechterbovenhoek klikken, "Instellingen" selecteren en onder "Bij het opstarten" "Een specifieke pagina of reeks pagina's openen" selecteren. Van daaruit kunt u de URL invoeren van de pagina die u als startpagina wilt gebruiken.
Als het gaat om uw persoonlijke startpagina op een website als Facebook of Twitter, is het proces anders. Op Facebook kunt u op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek klikken en "Instellingen" selecteren. Onder "Algemeen" is de vijfde optie "Uw homepage beheren". Daar kunt u kiezen wat u op uw homepage wilt zien. Op Twitter kunt u rechtsboven op uw profielfoto klikken en "Instellingen en privacy" selecteren. Onder "Inhoud" is de tweede optie "Inhoudsweergave". Van daaruit kunt u kiezen wat u op uw startpagina wilt zien. Hoe krijg ik Google op beginscherm? Er zijn een paar manieren om Google op uw startscherm te krijgen. Een manier is om de Google-app te downloaden uit de app store op uw apparaat. Zodra u de app hebt gedownload, kunt u deze openen en op de knop "Toevoegen aan beginscherm" tikken, of u kunt lang op het app-pictogram drukken en "Toevoegen aan beginscherm" selecteren.
Een andere manier om Google op uw startscherm te krijgen is om de standaardzoekmachine van uw apparaat in te stellen op Google. Om dit te doen, opent u de instellingen van uw apparaat en tikt u op de categorie "Zoeken" of "Zoeken & Nu". Vanaf hier moet u in staat zijn om Google te selecteren als uw standaard zoekmachine. Zodra u dit hebt gedaan, moet u een zoekopdracht kunnen uitvoeren vanaf uw startscherm door op de zoekbalk of widget te tikken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen achtergrond instellen in Windows 10?

Als u dit probleem zelf wilt oplossen, klikt u op Start, klikt u op Uitvoeren en typt u gpedit. Vouw onder Lokaal computerbeleid Gebruikersconfiguratie uit en klik vervolgens op Actief bureaublad.

Mensen vragen ook: hoe kun je zien welke browser je gebruikt?

Druk op "Start", linksonder op het scherm. Dan staat er meestal bovenaan welke browser standaard is op de PC. De meest gebruikte zijn Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera en Google Chrome. Hoe standaardbrowser instellen op Android? Chrome instellen als uw standaardbrowser

  1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat): Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps: Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen. .
  4. Tik op Chrome .

Hoe kom ik aan Firefox?

Windows 10

  1. Ga naar het menu Start van Windows en klik op het pictogram Instellingen.
  2. Klik op Apps en kies daarna Standaard-apps in het linkerpaneel.
  3. Scroll omlaag en klik op de vermelding onder Webbrowser.
  4. Klik in het dialoogvenster met een lijst van beschikbare browsers dat wordt geopend op Firefox.
Hoe stel ik Google in als startpagina in Edge? Volg deze stappen om van Google uw startpagina te maken in Microsoft Edge:
1.Open Microsoft Edge en ga naar Instellingen en meer > Instellingen.
2.Selecteer onder de sectie "Openen met" een specifieke pagina.
3.Voer in het vak www.google.com in en selecteer Opslaan.

Trouwens, hoe verwijder ik bing als startpagina?

Er zijn een paar manieren om Bing als uw startpagina te verwijderen. Een manier is om naar de instellingen van uw browser te gaan en te zoeken naar de optie om uw startpagina te wijzigen. Zodra u die optie hebt gevonden, kunt u uw startpagina gewoon wijzigen in een andere website of een lege pagina. Een andere manier is het installeren van een browserextensie waarmee u uw startpagina kunt wijzigen. Zodra u de extensie installeert, kunt u uw startpagina wijzigen in een andere website of lege pagina.

Door Kreitman Roessler

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik homepage? :: Waar vind ik de downloads in Windows 10?
Handige links