Huis > W > Waar Vind Ik Homepage?

Waar vind ik homepage?



Je homepage kiezen

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Tik bij 'Geavanceerd' op Homepage.
  4. Kies de homepage van Chrome of een aangepaste pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe stel je een startpagina in op Windows 10?

De startpagina van je browser wijzigen

  1. Open Microsoft Edge, selecteer Instellingen en meer > Instellingen .
  2. Selecteer Vormgeving.
  3. Schakel de knop Startpagina weergeven in.
  4. Je kunt Nieuwe tabbladpagina kiezen of URL invoeren selecteren voor een pagina die je wilt gebruiken als je startpagina.
Dit in overweging nemend, hoe maak je google als standaard zoekmachine instellen? Chrome instellen als uw standaardbrowser
  1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat): Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps: Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen. .
  4. Tik op Chrome .

Hoe stel je een startpagina in op safari?

Open Safari. Zoek het pictogram dat op een huis lijkt in de werkbalk van uw browser. Klik erop. Er verschijnt een venster waarin u de URL moet invoeren van de website die u als startpagina wilt instellen. Voer de URL in en klik op Instellen. Men kan zich ook afvragen: hoe weet je welke browser je hebt? Het antwoord op deze vraag hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt.
Als u een Windows-besturingssysteem gebruikt, kunt u meestal zien welke browser u hebt door de browser te openen en boven in het venster te kijken. Daar staat meestal de naam van de browser.
Als u een Mac-besturingssysteem gebruikt, kunt u zien welke browser u hebt door de Finder te openen en vervolgens Toepassingen te selecteren in de zijbalk. Zoek in de map Toepassingen naar het pictogram van de browser. De naam van de browser staat meestal onder het pictogram.
Als u een Linux-besturingssysteem gebruikt, kunt u erachter komen welke browser u hebt door een terminalvenster te openen en het commando "welke browser" in te typen. Dit vertelt u de locatie van de browser op het bestandssysteem van uw computer.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Daarvan, wat is openingspagina?

Een homepage (ook main page, home, homepagina, thuispagina, startpagina, hoofdpagina, frontpage, beginpagina of openingspagina genoemd) is één bepaalde webpagina van een website met de volgende eigenschappen: de homepagina is door de eigenaar bedoeld als toegangspoort van de website. Mensen vragen ook: hoe internet explorer vervangen door google chrome? Wat moet je zelf doen?

  1. Klik op je computer op het menu Start.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Apps.
  4. Open je standaardapps.
  5. Klik onderaan bij Webbrowser op je huidige browser.
  6. Verander die naar Microsoft Edge of Google Chrome.

Hoe stel ik startpagina in Firefox?

Uw startpagina instellen via Firefox-instellingen

en selecteer Instellingen. Klik op het paneel Startpagina. Klik op het menu naast Startpagina en nieuwe vensters en kies een optie om de Firefox-startpagina te tonen, uw eigen URL's in te voeren of een lege pagina te tonen.
Hoe nieuw tabblad instellen? Om een nieuw tabblad in te stellen, selecteert u eerst het tabblad dat u als standaard wilt instellen. Klik vervolgens op het menu "Extra" en selecteer "Opties". In het hoofdvenster klikt u op de knop "Huidige pagina gebruiken" onder de sectie "Startpagina". Klik tenslotte op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Kan standaardbrowser niet instellen?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de browser die u als standaard wilt instellen geïnstalleerd is op uw computer. Zo ja, dan moet u deze wellicht als standaard instellen vanuit de instellingen van de browser. Als u ten slotte nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen de standaardbrowser in de instellingen van uw computer te wijzigen.

Door Edmea

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Google op mijn startscherm? :: Hoe Firefox instellen?
Handige links