Huis > H > Hoe Gebruik Je Je Telefoon Als Afstandsbediening?

Hoe gebruik je je telefoon als afstandsbediening?

Je virtuele afstandsbediening instellen

  1. Open de Google TV-app op je Android-telefoon.
  2. Tik rechtsonder op Afstandsbediening .
  3. Tik bovenaan op Scannen naar apparaten.
  4. Kies je apparaat.
  5. Volg de instructies op je telefoon en tv om het koppelen af te ronden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Mensen vragen ook: kan je met je telefoon de tv bedienen?

De SmartThings-app is het enige wat je nodig hebt om je smartphone met je TV te verbinden. Zo eenvoudig is het. Daarvan, kan ik mijn iphone gebruiken als afstandsbediening? Open het bedieningspaneel van je iPhone of iPad en tik op de Apple TV Remote. Tik in de lijst die verschijnt op jouw Apple TV of smart tv. Voer de code in die je op het scherm van je tv ziet. Jouw iPhone of iPad app is nu beschikbaar als afstandsbediening voor jouw smart tv of Apple TV.

Hoe tv bedienen zonder afstandsbediening?

Er zijn een paar manieren waarop u uw tv kunt bedienen zonder afstandsbediening. Eén manier is om de knoppen op de tv zelf te gebruiken. De meeste tv's zullen aan de voorkant of aan de zijkant van de tv knoppen hebben voor stroom, volume en kanalen. Een andere manier is het gebruik van een afstandsbediening op uw smartphone. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar waarmee u uw tv met uw telefoon kunt bedienen. Als uw tv Bluetooth heeft, kunt u een Bluetooth-afstandsbediening kopen die met uw tv werkt. Welke app voor afstandsbediening? Er zijn veel apps voor afstandsbediening beschikbaar, maar de beste app voor afstandsbediening is degene die het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften. Als u een app nodig hebt voor afstandsbediening van uw computer, dan is de beste app daarvoor waarschijnlijk VNC Viewer. Als u een app nodig hebt voor afstandsbediening van uw smartphone, dan is de beste app daarvoor waarschijnlijk Remote Control Collection.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat moet je doen als je de afstandsbediening kwijt bent?

De afstandsbediening zal vaak onder de lakens of dekens terechtkomen en de beste manier om hem te vinden is om met je handen over je dekbed te strijken totdat je iets vindt dat aanvoelt als een rechthoekige doos. Als dit niet werkt, kijk dan onder je bed en controleer vervolgens het voeteneinde van je bed. Dus, hoe koppel je een afstandsbediening? Voor het bedienen van je televisie (volume, AV/input en power) gebruik je de originele afstandsbediening van de televisie.

  1. Stap 1. Druk op de [MENU-knop].
  2. Stap 2. Ga naar "Instellingen".
  3. Stap 3. Ga naar "Afstandsbediening instellingen" en volg de instructies op het scherm.

Welke afstandsbediening Samsung?

Je kunt elke IR-afstandsbediening van Samsung kiezen en deze werkt vervolgens met je tv, zelfs als je tv niet wordt vermeld als een compatibel model voor die afstandsbediening. De meeste universele afstandsbedieningen werken met je Samsung tv. Dienovereenkomstig, hoe groot tv bij welke afstand? Er zijn veel factoren die bepalen hoe groot een tv moet zijn en op welke afstand deze geplaatst moet worden. Afstand en beeldgrootte zijn echter niet 1:1 gerelateerd, dus er is geen eenduidig antwoord. Een algemene richtlijn is echter dat hoe dichter je bij de tv zit, hoe kleiner het beeld kan zijn. Als je bijvoorbeeld een tv van 32 inch (81 cm) op 2 meter afstand bekijkt, is het beeld ongeveer 16 graden breed. Als je dezelfde tv echter op 4 meter afstand bekijkt, is het beeld ongeveer 8 graden breed.

Mensen vragen ook: hoe apple tv bedienen met iphone?

De Apple TV kan worden bediend met de afstandsbediening die bij de tv geleverd wordt, maar je kan ook je iPhone of iPad gebruiken als afstandsbediening. Dit kan handig zijn als je geen afstandsbediening bij de tv kan vinden, of als je gewoon je iPhone of iPad liever gebruikt.
Om je iPhone of iPad te gebruiken als afstandsbediening voor de Apple TV, moet je eerst de app 'Apple TV Remote' downloaden. Deze app is gratis te downloaden in de App Store.
Na het downloaden en openen van de app, moet je je iPhone of iPad verbinden met hetzelfde wifi-netwerk als je Apple TV. Als je dit gedaan hebt, zal de app automatisch zoeken naar Apple TV-apparaten in het netwerk.
Selecteer vervolgens het apparaat waarmee je wilt verbinden en volg de instructies op het scherm. Als je verbinding gemaakt is, zal je zien dat de app een virtuele versie van de Apple TV-afstandsbediening bevat.
Je kan nu de Apple TV met je iPhone of iPad bedienen door op de virtuele knoppen op het scherm te tikken. De app heeft ook een aantal extra functies, zoals het bedienen van de muziek die op de Apple TV afgespeeld wordt, of het toevoegen van tekstberichten

Door Mackie Malsch

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je een afstandsbediening? :: Waar vind ik de Koppelingscode van mijn tv?
Handige links