Huis > W > Wat Kost Huawei P30?

Wat kost Huawei P30?

Prijzen van de Huawei P30

Vanaf begin april kun je Huawei P30 los kopen. Tijdens de release eind maart is het toestel te pre-orderen voor een bedrag tussen de 650-750 euro. De P30 zal naar verwachting iets duurder zijn dan de P20, de adviesprijs van dat toestel was 649 euro.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel kost een Huawei P 30 Lite?

Vanaf maart is de Huawei P30 Lite los te koop. Je betaalt voor een losse Huawei P30 Lite rond de 400 euro. Trouwens, welke mobiele telefoon heeft de beste camera? beste camera

  • Apple iPhone 12 Pro Max.
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G.
  • Motorola Edge 20 Pro.
  • Sony Xperia 1 III.

Dus, waarom geen google op huawei?

Er zijn een paar redenen waarom Google niet beschikbaar is op Huawei-toestellen. De eerste reden is dat Huawei een Chinees bedrijf is, en Google een Amerikaans bedrijf. Vanwege de handelsoorlog tussen de VS en China mogen Amerikaanse bedrijven geen zaken doen met Chinese bedrijven. De tweede reden is dat Huawei op de "entiteitenlijst" van de Amerikaanse overheid staat. Amerikaanse bedrijven mogen geen zaken doen met bedrijven op de entiteitenlijst. De derde reden is dat Huawei-apparaten niet door Google zijn gecertificeerd. Google moet certificeren dat Huawei-apparaten aan zijn normen voldoen voordat Google op de apparaten kan worden opgenomen. Waarom wordt Huawei niet meer verkocht? Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste heeft de Amerikaanse regering Huawei op een zwarte handelslijst geplaatst, wat betekent dat Amerikaanse bedrijven geen zaken mogen doen met de Chinese telecomgigant. Dit heeft grote gevolgen gehad voor het vermogen van Huawei om zaken te doen, aangezien veel van zijn belangrijke onderdelen afkomstig zijn van Amerikaanse bedrijven. Ten tweede is Huawei beschuldigd van spionage voor de Chinese regering en hebben de Amerikaanse inlichtingendiensten gewaarschuwd dat de apparatuur van Huawei kan worden gebruikt om Amerikaanse burgers te bespioneren. Ten slotte is Huawei verwikkeld in een aantal juridische geschillen, die zijn reputatie verder hebben geschaad.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is Huawei een goed merk?

Huawei en Samsung zijn de Cristiano Ronaldo en Messi van de Android smartphones. Beide merken hebben hele goede toestellen, maar het is een kwestie van smaak welke jouw favoriet is. Het design van Samsung is luxe, terwijl Huawei variatie biedt met opvallende kleuren. Trouwens, hoe lang gaat een huawei mee? Huawei brengt toestellen met verschillende kwaliteiten uit. De P-serie is altijd goed. Deze modellen gaan tussen de 2,5 en 4,5 jaar mee. Koop je een budget Huawei smartphone dan heb je hier minder lang plezier van.

Hoe lang krijgt Huawei updates?

Google - Huawei

De Pixel-telefoons van de Android-ontwikkelaar krijgen ten minste drie jaar lang os- én beveiligingsupdates, vanaf het moment dat het apparaat te verkrijgen is via de Amerikaanse Google Store.
Wat is een goede Huawei telefoon? Een goede Huawei telefoon is een telefoon die betrouwbaar is en een goede bouwkwaliteit heeft. Huawei telefoons staan bekend om hun goede camerakwaliteit, en hun telefoons zijn vaak zeer betaalbaar.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen de huawei p30 en p30 lite?

Het belangrijkste verschil tussen de Huawei P30 en P30 Lite is dat de P30 een beeldscherm met een hogere resolutie, een krachtigere processor en meer RAM heeft. De P30 Lite heeft ook een iets kleinere batterij en een lagere resolutie camera.

Door Aurita Carnrike

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een screenshot met Huawei P30 Lite? :: Kan de Huawei P30 Pro tegen water?
Handige links