Huis > H > Hoe Reset Je Philips Hue?

Hoe reset je Philips Hue?

Volg onderstaande stappen om de Philips hue lamp reset uit te voeren.

  1. Controleer of de lamp is aangesloten en stroom krijgt.
  2. Houd de dimmer switch naast de lamp.
  3. Druk de aan en uit knop gedurende 10 seconden in.
  4. Wacht totdat de lamp 3 keer knippert.
  5. De lamp is nu succesvol gereset.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

De aan/uit-knop en de volumeknop moeten tegelijkertijd worden ingedrukt. Wanneer het Apple logo verschijnt, kunt u de knoppen loslaten.

Daarvan, waarom is hue lamp niet bereikbaar?

Als de Philips Hue lampen niet vindbaar zijn of je hebt andere problemen kan je deze resetten via de Hue Bridge. Zorg dat de Hue Bridge in de buurt is. Draai de Hue Bridge om en druk op de achterkant van het apparaat op de knop “Restore To Factory Settings”. Wacht daarna ongeveer een minuut. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mijn hue account? Creëer een account (als je nog geen Hue account hebt), als volgt:

  1. Zorg ervoor dat je in de buurt bent van de Bridge.
  2. Verbind je smartphone met je WiFi netwerk.
  3. Open de Philips Hue applicatie.
  4. Klik naar het tabblad 'ontdek'
  5. Klik op 'log in bij mijn Philips Hue'
  6. Klik op 'Log in'
  7. Klik op 'Creëer een account'

Vervolgens, kan hue bridge via wifi?

Ja, de hue bridge kan verbinding maken met uw wifi-netwerk. Hierdoor kunt u uw hue lampen overal in huis bedienen. Daarvan, waar staat serienummer hue lichtstrip? Serienummers voor Hue lichtstrips vindt u aan de onderkant van de lichtstrip zelf. Als de lichtstrip op een muur of ander oppervlak is gemonteerd, staat het serienummer op de achterkant van de lichtstrip.

Gerelateerde artikelen

Hoe Reset je een Acer pc?

Het antwoord is het beste. Gebruikers kunnen een allereerste backup terugzetten van harde schijf, CD of DVD.

Hoe reset je een Hue Smart Plug?

In het onwaarschijnlijke geval is de Smart Plug dat nietwerkt zoals het hoort of u wilt de stekker resetten voor een ander gebruik, is het mogelijk om de knop te resetten (fabrieksnieuw) door de knop bovenop het product 10 seconden ingedrukt te houden totdat u een klik hoort en het licht wordt groen. Kan Hue Bridge niet resetten? Philips Hue Bridge Resetten

  • Pak de Hue Bridge en draai hem om.
  • Je ziet de tekst Restore Factory Settings en daarnaast een klein gaatje.
  • Druk met een paperclip in het gaatje voor 5 seconden.
  • Het led lampje aan de voorkant begint te knipperen.
  • Het knipperen van het lampje is gestopt; de reset is voltooid.

Je kunt ook vragen hoe lang gaat een hue lamp mee?

Volgens de fabrikant gaat elke Philips hue lamp minimaal 25.000 branduren mee. Wanneer je de lamp 24-uur per dag zou laten branden zou de lamp net geen levensduur hebben van 3 jaar. Bij een gemiddeld gebruik van 4-uur per dag gaat een hue lamp zo'n 17 jaar mee. De levensduur van een hue lamp is dus behoorlijk lang. Wat dit betreft, kan hue lamp niet vinden bluetooth? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw Hue-lamp niet kunt vinden in de Bluetooth-instellingen. Controleer eerst of uw Hue-lamp is ingeschakeld en binnen het bereik van uw apparaat is. Als uw Hue-lamp nog steeds niet verschijnt in de Bluetooth-instellingen, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je Hue lamp te resetten door hem uit en weer aan te zetten.

Wat dit betreft, kan een hue lamp in ieder armatuur?

Ja, een hue lamp kan in elk armatuur. Er zijn echter een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste moet de hue lamp compatibel zijn met de armatuur. Ten tweede moet de hue lamp de juiste maat hebben voor de armatuur. Ten derde moet de hue lamp het juiste type zijn voor de armatuur.

Door Norval

Vergelijkbare artikelen

Waar plaats je de hue Bridge? :: Welke lampen werken met Hue Sync?
Handige links