Huis > W > Waar Plaats Je De Hue Bridge?

Waar plaats je de hue Bridge?

Philips Hue Bridge plaatsen

De Hue Bridge moet zo dicht mogelijk geinstalleerd worden bij de router of switch. Je hebt namelijk een bekabelde verbinding nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waar staat ip address hue bridge?

Met Network settings kun je DHCP aan laten staan als je wilt dat je Bridge automatisch een IP adres krijgt of je kunt dit uitzetten en dan kun je deze informatie er zelf inzetten. Bij Time zone selecteer je de hoofdstad van het land waar je bent om te zorgen dat je Bridge in de juiste tijd zone staat. Kan je Philips Hue op afstand bedienen? Hue app. Als je slimme lichtsysteem met een Hue Bridge is verbonden, kun je je lampen bedienen met de Hue app. Bedien tot wel vijftig lampen overal in huis, schakel bediening op afstand in om je LED-lampen vanuit de hele wereld te bedienen, stel automatische routines en timers in, en nog veel meer.

Kan ik Hue lampen gebruiken zonder bridge?

Nee, Hue-lampen moeten worden gebruikt met een bridge om te kunnen werken. De brug is wat de lampen verbindt met de Hue-app en waarmee u ze kunt bedienen. Dienovereenkomstig, wat kun je allemaal met de hue bridge? De hue bridge is een centrale controller voor de Philips Hue-lijn van slimme lampen. Hiermee kunnen gebruikers hun lampen aansluiten en beheren vanaf één apparaat. De bridge kan worden gebruikt om maximaal 50 lampen te bedienen en kan worden uitgebreid met extra bridges om nog meer lampen te ondersteunen. Met de hue bridge kunnen gebruikers ook aangepaste verlichtingsscènes en -schema's maken, en hij kan worden geïntegreerd met andere smart home-apparaten en -platforms voor nog meer controle en automatisering.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke app voor Hue Bridge?

Dankzij de Philips hue app kun je de draadloze verlichting in jouw woning vanaf elk apparaat bedienen. Heel gemakkelijk natuurlijk. Maar met de nieuwe hue App gen 2 voor iOS en Android gaat Philips nog een stapje verder. Je download de nieuwste versie in de App store of via Google Play. Dit in overweging nemend, kan hue dimmer niet vinden? Reset een Dimming Switch, dit kan je doen door met een paperclip het gaatje boven de tekst setup aan de achterkant 15 seconden in te drukken totdat het lampje van de Dimming Switch groen kleurt. Laat de reset knop nu los. Het lampje zal nog een keer groen/rood oplichten.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel lampen kunnen er op een hue bridge?

De Hue Bridge is het brein van het Philips Hue slimme verlichtingssysteem. Je kunt er tot wel vijftig lampen en accessoires mee verbinden. Steek de stekker in het stopcontact en gebruik de Hue app om routines, timers, aangepaste lichtscènes en nog veel meer in te stellen. Trouwens, hoe werkt de hue dimmer? De hue-dimschakelaar gebruikt een laagspanningscircuit om de helderheid van hue-lampen te regelen. De schakelaar is verbonden met de hue bridge, die op zijn beurt verbonden is met de hue app op uw smartphone. Met de app kun je aangepaste verlichtingsprofielen maken, timers instellen en de helderheid van de lampen regelen. De hue-dimschakelaar gebruikt een fysieke knop om de lichtopbrengst te regelen, en de app biedt een virtuele knop waarmee je het lichtniveau kunt finetunen.

Vervolgens, hoe timer instellen hue?

Om de timer op uw hue-lamp in te stellen, moet u de hue-app gebruiken. Zodra u de app geopend hebt, selecteert u het licht waarvoor u de timer wilt instellen. Selecteer vervolgens het timerpictogram in de rechterbenedenhoek. Vanaf hier kunt u de duur van de timer instellen en wanneer u wilt dat deze begint.

Door Sisely Federowicz

Vergelijkbare artikelen

Wat is de cultuur in Nederland? :: Hoe reset je Philips Hue?
Handige links