Huis > H > Hoe Voeg Je Een Agenda Toe Op Macbook?

Hoe voeg je een Agenda toe op macbook?

Google agenda & Android

  1. Log in op je Google account en ga naar je agenda.
  2. Ga naar "Andere agenda's", en kies "Toevoegen via URL" en geef de link van je kalender op in het veld: "Url van je agenda".
  3. Na een paar tellen verschijn de kalender links in het menu, hierna is de agenda geactiveerd op je computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe voeg je een Agenda toe op iPhone?

Tik in Instellingen op 'Agenda' > 'Accounts' > 'Nieuwe account' > 'Andere'. Tik op 'Voeg agenda-abonnement toe'. Geef de URL op van het . ics-bestand waarop je je wilt abonneren en voer alle overige benodigde servergegevens in. Dienovereenkomstig, hoe apple agenda delen met google agenda? Google Calendar en Apple Agenda koppelen op iPhone

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Ga naar Agenda > Accounts.
  3. Voeg een account toe of kies een bestaand Google-account.
  4. Zet schakelaar bij Agenda aan.
  5. De agenda's zullen nu worden gesynchroniseerd.

Dienovereenkomstig, hoe 2 agenda's synchroniseren?

Ervan uitgaande dat u twee kalenders op verschillende apparaten wilt synchroniseren, zou de eerste stap zijn om de kalender op het ene apparaat te exporteren in het iCalendar-formaat. Dit kan worden gedaan door de kalender in de Agenda-app te selecteren, op het menu Bestand te klikken en de optie Exporteren te selecteren. Kies een locatie om het bestand op te slaan en klik op Exporteren.
Open vervolgens de agenda op het tweede apparaat en importeer het iCalendar-bestand. Dit doe je door het menu Bestand te selecteren en de optie Importeren te kiezen. Kies het geëxporteerde iCalendar-bestand en klik op Importeren. De kalender wordt nu gesynchroniseerd tussen de twee apparaten. Daarvan, wat is afspraak ics? Een .ics-bestand is een kalenderbestand dat kan worden gebruikt om kalenderinformatie op te slaan en te delen met anderen. Het bestand kan worden gebruikt met verschillende kalendertoepassingen, waaronder Microsoft Outlook, Apple Calendar en Google Calendar.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe account toevoegen aan agenda?

Een account toevoegen om te synchroniseren

  1. Open de app Instellingen op je telefoon of tablet.
  2. Tik op Accounts. Account toevoegen.
  3. Selecteer Google als accounttype.
  4. Log in met je volledige e-mailadres en wachtwoord.
  5. Volg de instructies op het scherm om het inlogproces af te ronden.
Men kan zich ook afvragen: hoe werkt agenda op mac? Gebruikershandleiding Agenda
  1. Meerdere accounts, één agenda. Je kunt al je activiteiten in Agenda beheren, zelfs als ze in verschillende accounts staan, zoals iCloud of Google.
  2. Kleuren gebruiken voor activiteiten.
  3. Uitnodigen en uitgenodigd worden.
  4. Activiteiten weergeven op een kaart.

Bovendien, hoe synchroniseer ik mijn iphone agenda met mijn mac?

Je contacten en agenda synchroniseren naar een apparaat

  1. Verbind je apparaat met de Mac.
  2. Selecteer in de Finder op je Mac het apparaat in de navigatiekolom van de Finder.
  3. Klik op 'Info' in de knoppenbalk.
  4. Voer een of meer van de volgende stappen uit:
  5. Klik op 'Pas toe' wanneer je de synchronisatie wilt uitvoeren.
Dienovereenkomstig, hoe iphone agenda synchroniseren met google agenda? Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt over hoe u een iPhone-agenda kunt synchroniseren met een Google-agenda:
Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw iPhone-agenda kunt synchroniseren met uw Google-agenda. Eén manier is door de iCloud-dienst van Apple te gebruiken. iCloud is een cloud-gebaseerde opslagdienst die Apple aanbiedt en die kan worden gebruikt om verschillende soorten gegevens op al uw Apple-apparaten te synchroniseren. Om iCloud te gebruiken om uw iPhone agenda te synchroniseren met uw Google agenda, moet u eerst iCloud inschakelen op uw iPhone. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud en zet de iCloud-schakelaar op AAN. Zodra iCloud is ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda's en selecteert u de accounts die u met iCloud wilt synchroniseren. Zorg ervoor dat de schakelaar voor Agenda's op AAN staat. Ga nu naar Instellingen > iCloud en selecteer de opties voor wat u wilt synchroniseren met iCloud. Zorg ervoor dat de optie Agenda is geselecteerd en klik vervolgens op de knop Nu synchroniseren. Uw iPhone agenda wordt nu gesynchroniseerd met uw Google agenda.
Een andere manier om je iPhone agenda met je Google agenda te synchroniseren is door gebruik te maken van iTunes. iTunes is een software applicatie die gebruikt wordt om gegevens tussen computers en iOS apparaten te beheren en over te zetten. Om iTunes te gebruiken om je iPhone agenda met je Google agenda te synchroniseren, moet je eerst je iPhone met een USB-kabel op je computer aansluiten. Zodra uw iPhone is aangesloten, opent u iTunes en selecteert u uw iPhone in het menu Apparaten. Klik vervolgens op het tabblad Info en scroll naar beneden naar de sectie Agenda's. Zorg ervoor dat het selectievakje Agenda's synchroniseren met is ingeschakeld en selecteer vervolgens in het keuzemenu de Google-agenda waarmee je wilt synchroniseren. Klik ten slotte op de knop Synchroniseren in de rechterbenedenhoek van het scherm. Uw iPhone agenda wordt nu gesynchroniseerd met uw Google agenda.
U kunt uw iPhone agenda ook synchroniseren met uw Google agenda.

Waarom kan ik mijn agenda niet delen iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw agenda niet kunt delen op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat de functie is uitgeschakeld in uw instellingen. Om dit te controleren, opent u de app Instellingen en tikt u op "Mail, Contacten, Agenda's". Controleer daar of de schakelaar "Agenda" is ingeschakeld. Als dat zo is, maar je hebt nog steeds problemen met het delen van je agenda, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je netwerkinstellingen te resetten door naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Netwerkinstellingen resetten te gaan. Als u ten slotte nog steeds problemen ondervindt, moet u wellicht contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Door Faust Tartsah

Vergelijkbare artikelen

Kan je iPhone agenda delen met Android? :: Welke aansluiting heeft mijn iPad?
Handige links