Huis > K > Kan Je Iphone Agenda Delen Met Android?

Kan je iPhone agenda delen met Android?

Als je nog steeds één iOS-apparaat hebt, kun je je iCloud delen met Google Agenda. Je hebt niet de volledige controle over elk evenement, maar het geeft je wel de basisbeginselen, zoals de titel, tijd en beschrijving van het evenement. Het probleem is dat dit niet rechtstreeks vanuit Android kan worden gedaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, hoe kalenders synchroniseren?

Aan de slag

  1. Download op je Android-telefoon of -tablet de Google Agenda-app vanaf Google Play.
  2. Wanneer je de app opent, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer.
Daarvan, hoe kan ik mijn samsung agenda synchroniseren? Druk op het icoontje voor instellingen. Druk op Accounts en back-up. Druk op Accounts. Druk op de indicator naast "Gegevens automatisch synchroniseren" om de functie in of uit te schakelen.

Vervolgens, hoe kan ik mijn samsung agenda synchroniseren met mijn partner?

Er zijn een paar manieren om uw Samsung-agenda te synchroniseren met uw partner. Een manier is om de deelfunctie in de Samsung Agenda-app te gebruiken. Om dit te doen, opent u de app en tikt u op de drie stippen in de rechterbovenhoek. Tik vervolgens op "Instellingen" en scroll naar beneden naar het gedeelte "Accounts". Tik op het account dat u met uw partner wilt delen en tik vervolgens op de knop "Delen". U kunt dan kiezen hoe u de agenda met uw partner wilt delen.
Een andere manier om uw Samsung-agenda met uw partner te synchroniseren is door een app van derden te gebruiken, zoals Google Agenda. Open hiervoor de Google Agenda-app en tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op "Instellingen" en scroll naar beneden naar het gedeelte "Agenda's". Tik op de agenda die u met uw partner wilt delen en tik vervolgens op de knop "Deze agenda delen". U kunt dan kiezen hoe u de agenda met uw partner wilt delen. Je kunt ook vragen hoe een ics-bestand maken? Om een ICS-bestand te maken heeft u een tekstverwerker en een kalenderprogramma nodig dat het ICS-formaat ondersteunt. Het ICS-formaat is een standaardformaat voor kalenderbestanden, en veel kalenderprogramma's ondersteunen het.
Om een ICS-bestand te maken, moet u een tekstbestand maken met de volgende informatie:
De naam van de gebeurtenis
De datum en tijd van de gebeurtenis
De locatie van de gebeurtenis
De beschrijving van de gebeurtenis
Zodra u het tekstbestand hebt gemaakt, moet u het opslaan met de extensie .ics. Nadat u het bestand hebt opgeslagen, kunt u het importeren in uw kalenderprogramma.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is een ICS file?

Een ICS-bestand is een kalenderbestand dat is opgeslagen in een universeel kalenderformaat dat wordt gebruikt door verschillende e-mail- en kalenderprogramma's, waaronder Microsoft Outlook, Google Calendar en Apple Calendar. Wat dit betreft, hoe maak je een ics-bestand? Een iCalendar-bestand maken of bewerken

  1. Open een ics-bestand of maak een nieuw bestand. Je moet een app voor tekstverwerking gebruiken waarmee ics-bestanden kunnen worden opgeslagen.
  2. Deel het bestand in volgens de onderstaande richtlijnen.
  3. Als je klaar bent, sla je het bestand op als ics-bestand.

Dus, wat is een caldav account?

CalDAV is een protocol dat wordt gebruikt om kalenders te synchroniseren. Bij One.com kunt u CalDAV gebruiken om uw kalender in uw webmail te synchroniseren, met apparaten en toepassingen die worden ondersteund door CalDAV. Gebruikersnaam: Voer het e-mailadres in dat u gebruikt om in te loggen op uw Webmail. Hoe maak ik een gezinsagenda? U kunt op verschillende manieren een gezinskalender maken. Eén manier is het gebruik van een online kalender zoals Google Calendar of Outlook.com. Een andere manier is om een papieren kalender te gebruiken en alle gebeurtenissen voor de maand op te schrijven. Je kunt ook een kalender maken met een programma als Microsoft Excel.

Hoe kun je dingen in je agenda verwijderen?

In de meeste agendatoepassingen kunt u een gebeurtenis verwijderen door op de gebeurtenis te klikken en vervolgens op de delete-toets te drukken.

Door Melania

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een ICS bestand? :: Hoe voeg je een Agenda toe op macbook?
Handige links