Huis > H > Hoe Selecteer Je Meerdere Foto's In Icloud?

Hoe selecteer je meerdere foto's in iCloud?

Klik in iCloud.com op 'Foto's' en selecteer een foto of video. Houd de Command-toets op de Mac of de Ctrl-toets op de pc ingedrukt om meerdere foto's of video's te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe foto's downloaden uit iCloud?

iCloud-foto's downloaden op iPhone of ipad

  1. Ga naar iCloud.com en log in met je Apple ID.
  2. Kies voor 'Foto's'.
  3. Selecteer de foto's en of video's die je wilt downloaden. Kies 'Selecteer alles' om de hele bibliotheek te selecteren.
  4. Tik op de knop 'Meer' en kies 'Download'.
Hoe zet ik foto's van iCloud op mijn pc? Als u de bewerkte versie op de pc wilt bewaren, kunt u de foto's en video's afzonderlijk downloaden vanaf iCloud.com of deze per jaar downloaden.
  1. Klik in het Windows-systeemvak van de pc op het iCloud-symbool.
  2. Klik op 'Foto's downloaden'.
  3. Kies de foto's en video's die u wilt downloaden en klik op 'Downloaden'.

En nog een vraag, hoe zet je foto's van icloud op harde schijf?

Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de eenvoudigste is om de iCloud-website te gebruiken. Log in, selecteer de foto's die u wilt downloaden en klik op de downloadknop. Hoe kun je meerdere foto's selecteren? Er zijn een paar manieren om meerdere foto's te selecteren:
1. Als de foto's naast elkaar staan, kunt u op de eerste foto klikken, de Shift-toets ingedrukt houden en dan op de laatste foto klikken. Hierdoor worden alle foto's ertussen geselecteerd.
2. Als de foto's niet naast elkaar staan, kunt u op de eerste foto klikken, de toets Ctrl (Windows) of Command (Mac) ingedrukt houden en vervolgens op elke extra foto klikken die u wilt selecteren.
3. U kunt ook klikken en een kader slepen rond de foto's die u wilt selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Hoe Selecteer je meerdere foto's iPhone?

Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.
Mensen vragen ook: hoe haal ik bestanden uit de icloud? iCloud leegmaken: foto's en bestanden verwijderen

  1. Open het instellingenmenu van je iPhone.
  2. Druk bovenaan op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Druk op Beheer opslag.
  5. Je ziet nu hoeveel ruimte je nog hebt en hoeveel ruimte elke app in beslag neemt.
  6. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.

Hoe haal ik iets uit de cloud?

De ultieme manier om items uit iCloud te verwijderen, is door iCloud-fotobibliotheek volledig uit te schakelen. Navigeer naar "Instellingen"> [uw naam]> "iCloud"> "Opslag beheren"> "iCloud-fotobibliotheek", tik op "Uitschakelen en verwijderen" en klik op "Verwijderen" in het bevestigingsvenster. Hoe krijg ik iCloud op een Windows computer? iCloud is een cloudgebaseerde opslag- en synchronisatiedienst van Apple. Het kan worden gebruikt om foto's, video's, muziek, documenten en app-gegevens op te slaan. iCloud is toegankelijk vanaf een Windows-computer door de iCloud-website te bezoeken en u aan te melden met een Apple ID. Eenmaal aangemeld hebben gebruikers toegang tot hun iCloud-gegevens vanaf de website of via de iCloud voor Windows-app.

Waarom zie ik foto's iPhone niet op computer?

De meest waarschijnlijke reden dat u geen iPhone-foto's op uw computer kunt zien, is dat u de functie iCloud-fotobibliotheek op uw iPhone niet hebt ingeschakeld. Deze functie moet zijn ingeschakeld om uw computer toegang te geven tot uw foto's. Om de functie iCloud-fotobibliotheek in te schakelen, gaat u naar Instellingen > iCloud > Foto's en zet u de schakelaar naast iCloud-fotobibliotheek aan.

Door Moe Faulconer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik in de cloud bekijken? :: Hoe maak ik een nieuwe iCloud aan?
Handige links