Huis > H > Hoe Kan Ik In De Cloud Bekijken?

Hoe kan ik in de cloud bekijken?

Inloggen op iCloud.com

  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud?

Je hebt een Google-account nodig om foto's te maken. U kunt zowel de laptop als de foto-app op uw telefoon gebruiken. De informatie is te vinden op de site.

Trouwens, hoe verwijder je foto's uit de cloud?

Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd. Hoe synchroniseer ik mijn iPhone foto's? iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.

En nog een vraag, waarom worden mijn fotos niet in de icloud gezet?

Aangenomen dat u iCloud Photo Library bedoelt:
iCloud Photo Library is een cloudservice die al uw foto's en video's opslaat in iCloud. Als u iCloud-fotobibliotheek op uw apparaat inschakelt, worden alle nieuwe foto's en video's die u maakt automatisch geüpload naar iCloud. Als u wijzigingen aanbrengt in uw collectie, zoals het verwijderen van een foto, worden die wijzigingen ook in iCloud doorgevoerd.
Er zijn een paar redenen waarom uw foto's niet worden geüpload naar iCloud:
Uw apparaat is niet verbonden met een Wi-Fi-netwerk
-iCloud Photo Library is niet ingeschakeld op uw apparaat
-U hebt niet genoeg iCloud-opslagruimte om uw hele collectie op te slaan
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen problemen met iCloud Photo Library op te lossen. Dit in overweging nemend, waarom synchroniseert icloud niet? iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt zijn gebruikers een manier om gegevens zoals documenten, foto's en muziek op externe servers op te slaan en te downloaden naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, om gegevens te delen en te verzenden naar andere gebruikers, en om hun Apple-apparaten te beheren in geval van verlies of diefstal.
Er zijn een paar redenen waarom iCloud niet goed synchroniseert. Eén mogelijkheid is dat het iCloud-account niet correct is ingesteld op het apparaat. Een andere mogelijkheid is dat er niet genoeg opslagruimte is op het iCloud-account om de gegevens te synchroniseren. Tot slot is het ook mogelijk dat de iCloud-servers niet werken of een probleem hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Open de app Foto's en tik op het tabblad Bibliotheek om uw foto's te bekijken. tik op het tabblad Albums om Mijn albums, Personen en plaatsen, mediatypen en Hulpprogramma's te bekijken. U kunt meer lezen over het materiaal dat u deelt.

Hoe kom ik van iCloud af?

iCloud-reservekopie uitschakelen

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op je naam > iCloud > Beheer opslag > Reservekopieën.
  3. Selecteer je apparaat.
  4. Schakel WhatsApp uit.
Hoe zet ik mijn gegevens in de cloud? Hoe werkt de cloud?
  1. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden. Er wordt een backup gemaakt van alle bestanden en mappen die je kiest, de bestanden worden dus geupload naar de server.
  2. Je bestanden worden geüpload naar de cloud opslag.
  3. Toegang tot je bestanden vanaf elke locatie, op ieder moment.

Wat als je iCloud vol zit?

Krijg je een melding dat je iCloud-opslag vol is? Dat betekent dat je geen nieuwe bestanden kunt opslaan in de cloud. Je kunt dan pas weer bestanen in de cloud zetten als je bestanden in de cloud gaat opruimen of je opslagruimte gaat leegmaken. Op je telefoon is dan wel genoeg ruimte. Hoe verwijder je al je fotos in 1 keer? Er is geen proces in één stap om alle foto's in één keer te verwijderen. De foto's moeten afzonderlijk worden geselecteerd en vervolgens verwijderd.

Hoe verwijder ik alle foto's van mijn iPhone?

Om alle foto's van uw iPhone te verwijderen, gaat u naar de app Foto's en tikt u op het tabblad Albums. Tik op de knop Selecteren en tik vervolgens op Alle foto's. Tik op de knop Verwijderen en bevestig dat u alle foto's wilt verwijderen.

Door Hansel

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik foto's van mijn iPhone op mijn laptop? :: Hoe selecteer je meerdere foto's in iCloud?
Handige links