Huis > K > Kan Ik Icloud Uitzetten?

Kan ik iCloud uitzetten?

Klik op Instellingen. Klik op je Apple ID. Scrol omlaag en klik op Zoek mijn iPhone, als deze aan staat zet het schuifje dan op uit. Voer je wachtwoord van je Apple ID in klik op Schakel uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe in te loggen op iCloud?

Ga naar www.icloud.com en open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge, typ vervolgens het e-mailadres van de Apple ID in en druk op de Enter-toets. De code kan op de website worden getypt.

Wat gebeurt er als je iCloud vol is?

Krijg je een melding dat je iCloud-opslag vol is? Dat betekent dat je geen nieuwe bestanden kunt opslaan in de cloud. Je kunt dan pas weer bestanen in de cloud zetten als je bestanden in de cloud gaat opruimen of je opslagruimte gaat leegmaken. Op je telefoon is dan wel genoeg ruimte. Dus, hoe zet ik foto's van icloud terug op mijn iphone? iCloudfoto'sfoto's

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]'.
  2. Tik op 'iCloud' en vervolgens op 'Foto's'.
  3. Selecteer 'Download en bewaar originelen'.

Bovendien, waar vind ik icloud fotobibliotheek?

Als u iCloud-fotobibliotheek inschakelt, worden uw foto's en video's geüpload naar iCloud, zodat u ze vanaf al uw apparaten kunt openen. Als u een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8.1 of hoger gebruikt, hebt u toegang tot uw foto's en video's vanuit de Foto's-app. Als u een Mac gebruikt met OS X Yosemite versie 10.10.3 of hoger, hebt u toegang tot uw foto's en video's via het programma Foto's of de webapp iCloud Photo Library op iCloud.com. Je hebt ook toegang tot je foto's en video's vanuit de iCloud Photo Library-app op een Apple TV (4e generatie) met tvOS 9.2 of hoger. Hoe maak je je iCloud opslag leeg? Om uw iCloud-opslag te legen, gaat u naar Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren. Selecteer het apparaat waarvan u de gegevens wilt verwijderen. Tik op Alles verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Wat is het verschil tussen Apple ID en iCloud?

Een Apple ID is het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor allerlei Apple-diensten. Je krijgt met een Apple ID toegang tot je opslagruimte op iCloud en hebt ook een Apple ID nodig om aankopen te doen in iTunes en de App Store. Hoe Apple ID uitschakelen? Apple ID verwijderen via iPhone of iPad

Open Instellingen ▸ Tik op de naam ▸ scrol omlaag en tik op 'Log uit'. Vul het wachtwoord van het gekoppelde Apple ID in en volg de stappen op het scherm. Zodra het Apple ID is losgekoppeld kun je de iPad of iPhone herstellen en instellen als nieuw apparaat.

Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je uitlogt op je iphone?

Wanneer u uitlogt, worden alle gegevens van uw apparaat verwijderd die in iCloud worden bewaard, maar blijven ze wel in iCloud staan. Voordat u uitlogt, wordt u gevraagd of u een kopie van deze informatie op uw apparaat wilt bewaren. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je geheugen vol is? Wanneer uw geheugen vol is, kunt u een aantal bestanden of gegevens die ruimte innemen verwijderen, of u kunt meer geheugen toevoegen aan het apparaat. Als u bestanden verwijdert, zorg er dan voor dat u eerst een back-up maakt, zodat u ze niet permanent kwijtraakt. U kunt ook proberen een bestandscompressieprogramma te gebruiken om meer ruimte op uw apparaat te maken.

Dienovereenkomstig, wat kost icloud per maand?

Er is geen definitief antwoord op de vraag hoeveel iCloud per maand kost, omdat dit afhangt van de behoeften van de gebruiker. De startprijs voor iCloud-opslag is echter 0,99 dollar per maand voor 50 GB.

Door Bornstein

Vergelijkbare artikelen

Is iCloud reservekopie nodig? :: Hoe krijg ik mijn fotos terug op mijn nieuwe iPhone?
Handige links