Huis > K > Kan Je Je Apple Id Veranderen?

Kan je je Apple ID veranderen?

Uw Apple ID wijzigen in een ander e-mailadres

Ga naar appleid.apple.com en log in. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken. Kies 'Wijzig Apple ID'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

En nog een vraag, wat kan je allemaal doen met icloud?

Meer over iCloud

Met iCloud kan je bestanden opslaan en bekijken in de 'cloud'. Daarnaast kan je foto's, contactpersonen en/of notities beheren. Apple stelt een ruimte beschikbaar in hun datacenter waarbij veilig al je data op kan worden opgeslagen. Mensen met een Mac, iPhone en/of iPad kunnen gebruik maken van iCloud.
Waarom kan ik niet inloggen op mijn Apple ID? Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Waar moet een Apple ID wachtwoord aan voldoen?

Een Apple ID-wachtwoord moet aan de volgende criteria voldoen:
minstens 8 tekens lang zijn
- een combinatie van hoofdletters en kleine letters bevatten
- minstens één cijfer bevatten
- minstens één speciaal teken bevatten, zoals !, #, $, %, &, *, +, -, =, ^, _, {, |, }, ~, of /
- geen spaties bevatten. Wat moet je doen als je je wachtwoord niet meer weet? Als u uw wachtwoord niet meer weet, moet u eerst proberen het te resetten. Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, moet u contact opnemen met uw beheerder of het bedrijf dat u het wachtwoord heeft gegeven.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Je kunt ook vragen hoe inloggen in de cloud?

Bij iCloud.com inloggen

Ga naar iCloud.com/ en log in met je Apple ID. Als je al bent ingelogd op je apparaat met je Apple ID en je apparaat beschikt over Touch ID of Face ID, kun je deze functies gebruiken om in te loggen op iCloud.com.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn foto's bekijken in de icloud? Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Dienovereenkomstig, hoe kom je in je icloud mail?

Klik in Mail op iCloud.com op 'Inkomend' en voer één van de volgende handelingen uit:

  1. Een bericht lezen: selecteer het bericht in je berichtenlijst.
  2. Een lijst met berichten in een andere map zien: klik op de map in de Lijst met postbussen.
Bovendien, hoeveel apparaten kunnen op een apple id? Aan één Apple ID kunnen maximaal tien apparaten worden gekoppeld. Deze limiet wordt verhoogd tot vijftien apparaten als de gebruiker ook een Educatief iCloud-account heeft.

Hoe delen met gezin inschakelen?

Als u uw foto's, muziek of ander materiaal wilt delen met familieleden, kunt u dat op verschillende manieren doen. Eén optie is het gebruik van een dienst als iCloud, waarmee je inhoud kunt delen met iedereen die een Apple ID heeft. Een andere optie is het gebruik van een dienst als Dropbox, waarmee je inhoud kunt delen met iedereen die een Dropbox-account heeft. Tot slot kun je altijd nog een fysiek opslagapparaat zoals een externe harde schijf of een USB-stick gebruiken om inhoud te delen met wie je maar wilt.

Door Dowzall

Vergelijkbare artikelen

Hoe iCloud op Android zetten? :: Hoe werk je je iCloud bij?
Handige links